Oukitel WP5000 je novým obrneným smartfónom tejto čínskej spoločnosti. Hoci robustné smartfóny zväčša nie sú dizajnovo atraktívne, výrobca sa snaží o opak. Okrem vysokej odolnosti tak dokáže ponúknuť aj veľkú batériu, fotoaparáty s vysoký rozlíšením a štýlový vzhľad.

Oukitel WP5000 ja navrhnutý tak, aby bez následkov prežil aj tie najdrsnejšie podmienky. Je tiež vybavený vrstvou odolného Gorilla Glass 3, ktoré pokrýva úzky displej s pomerom strán 18:9. Dômyselne prepracovaná dvojfarebná zadná strana zas dodáva pocit vysokej kvality. Celkovo je zariadenie aj napriek svojej odolnosti štíhle a ľahké. Dostupné je tiež v niekoľkých farbách ako napríklad v zelenej, čiernej či oranžovej.

To, že je však smartfón navonok ako tank neznamená, že na vnútro sa výrobca sústredil menej. Naopak. Je vybavený 5,7-palcovým displejom s úsporným rozlíšením 1440 x 720, aby na jedno nabitie vydržal čo najdlhšie. Je poháňaný 5 200 mAh batériou s podporou pre rýchle nabíjanie. Výkon má zas pod palcom procesor Helio P25, ktorému asistuje 6 GB operačná pamäť a 64 GB úložisko. O plynulý chod tak bude dobre postarané.

Viac informácií o odolnom Oukitel WP5000 nájdete na oficiálnej stránke výrobcu.