Úvod Zariadenia Lacný robotický vysávač? Pri tomto kúsku nemusíte uhrádzať dodatočnú daň!

Lacný robotický vysávač? Pri tomto kúsku nemusíte uhrádzať dodatočnú daň!

0
roboticky vysavac
© TomTop

Medzinárodný predajca TomTop uviedol do ponuky pomerne lacný robotický vysávač, ktorý je dnes súčasťou mnohých moderných domácností. Predajca uvádza, že pri doručení do niektorých európskych krajín daňový doplatok uhradí za vás.

V zozname krajín figuruje ako Slovensko, tak aj susedná Česká republika. Robotický vysávač Homgeek vyzerá podobne ako ostatné zariadenia z tohto segmentu. To znamená, že má okrúhle telo, ktoré ukrýva filter, čistiaci mechanizmus a potrebnú elektroniku.

roboticky vysavac
Zásobník je ľahko dostupný. Jemným zatlačením sa otvorí © TomTop

Pre maximálne pohodlie pri riadení sa v balení nachádza aj diaľkový ovládač. Robotický vysávač vie byť vytrvalý. Podľa výrobcu dokáže na jedno nabitie upratovať 90 až 120 minút, resp. za túto dobu vysaje plochu s rozlohou až 200 metrov štvorcových.

Zásobník na nečistoty má kapacitu 450ml, čiže pojme väčšinu domáceho neporiadku, akým je prach, zvieracia srsť, omrvinky a iné bežné nečistoty, ktoré sa nachádzajú v domácnosti.

homegeek
© TomTop

Batéria s kapacitou 2200 mAh znesie 1000 nabíjacích cyklov. Prvýkrát sa musí nabíjať osem hodín, následné dobíjania budú trvať 3 – 4 hodiny. Robotický vysávač nebude robiť rozdiely medzi drevenou podlahou, kamennou dlažbou alebo napr. kobercom. Úplne sám sa vyhne aj prekážkam.

Len pozor na domácich miláčikov, ktorým nový robotický prírastok do rodiny nemusí voňať priateľsky.

roboticky vysavac
Šírka a výška robotického vysávača © TomTop

Vysávač Homgeek určite nenahradí kompletnú očistu domácnosti a ani sa nevyrovná vrcholovej konkurencii s ďaleko vyššou cenou. Drobné nečistoty, prach a malé kúsky čohokoľvek však eliminuje spoľahlivo a hlavne úplne sám.

Robotický vysávač TomTop predáva za necelých 92 EUR. Cenu je možné skresať ešte nižšie, na 71,83 EUR. Pri objednávke stačí zadať kód s textom HTYVH. 

Domáceho pomocníka s upratovaním nájdete v odkaze vyššie.