Úvod Zariadenia Uchmatni si kvalitný notebook alebo tablet za fantastické ceny. Akcia trvá len...

Uchmatni si kvalitný notebook alebo tablet za fantastické ceny. Akcia trvá len pár dní!

Hľadáš spoľahlivý a lacný notebook či tablet? Toto nemôžeš prehliadnuť!

0

Ak hľadáš zariadenie s väčšou obrazovkou než ktorú ponúka tvoj tablet, si na tom správnom mieste. K dispozícii je totiž čoraz väčší počet výrobkov, ktoré ponúkajú fenomenálny pomer ceny a výkonu. Ak o nich ešte nevieš, máme pre teba poriadne prekvapenie.

Eshop GearBest totiž spúšťa oslavy 4. narodenín, ktoré oslavuje skutočne grandiózne. K dispozícii sú stovky zariadení, ktoré môžu byť tvoje za podstatne nižšie ceny, než kedykoľvek počas roka. Tu sú niektoré z nich.

SurBook mini

Cena: 203,71 € | Zľava: 31 %

SurBook Mini je perfektná voľba pre kohokoľvek, kto hľadá šikovný tablet. Vďaka 10,8-palcovému displeju s Full HD rozlíšením nebudeš mať problém pozerať filmy, čítať e-knihy alebo len tak surfovať po internete. Základom tabletu je procesor Intel N3450 so štyrmi jadrami a 4 GB operačnej pamäte RAM. Multimediálne súbory uložíš na 64 GB úložisko, ktoré ti vystačí na filmy, fotky a čokoľvek, čo máš v pláne pozerať alebo upravovať.

Tablet beží na operačnom systéme Windows 10, vďaka čomu získavaš prístup ku všetkým programom, na ktoré si zvyknutý aj z počítača či notebooku. Veľkou výhodou takéhoto tabletu je aj polohovateľný stojan, vďaka ktorému ho môžeš mať položený na stole, na sebe alebo ho môžeš používať „naležato“.

Vo výbave sa okrem toho nachádzajú 2x USB 3.0 porty, ako aj USB C. Nechýba ani 3,5 mm výstup pre slúchadlá, 2 Mpx fotoaparát pre videohovory, Bluetooth konektivita a oveľa viac. Windows je v anglickom jazyku, stiahnuť si však môžeš slovenčinu.

CHUWI Hi10 Pro – ultrabook za malý peniaz

Cena: 130,21 € | Zľava: 28 %

Ak predsa len hľadáš niečo lacnejšie, máme pre teba skvelý tip. Chuwi Hi10 Pro je hybrid medzi Windows 10Android 5.1 tabletom, ktorý ponúka štvorjadrový procesor Intel Cherry Trail X5-Z8350, 4 GB RAM64 GB úložisko. Nechýba mu micro HDMI port pre prepojenie s monitorom či TV, 3,5 mm výstup pre slúchadlá, USB C a oveľa viac.

Chuwi Hi13

Cena: 236,32 € | Zľava: 33 %

Na koniec sme si nechali čerešničku na torte, a to model Chuwi Hi13 – obrovský tablet s 13,5-palcovým IPS displejom s rozlíšením až 3 000 x 2 000 pixelov. Tu sa budeš pozerať na naozaj krásne jemný panel, ktorý sa na tablete len tak často nevidí.

Tablet beží na operačnom systéme Windows 10 Home (64bit), poháňa ho štvorjadrový procesor Intel Apollo Lake N3450 s jadrami tikajúcimi na takte až 2.2 GHz. Opäť mu nechýbajú 4 GB operačnej pamäte RAM64 GB úložisko.

Vo výbave okrem toho nájdeš aj dual band Wi-Fi (2.4/5 GHz) a/b/g/n/ac, Bluetooth konektivitu, 5 000 mAh batériu a 5 Mpx/2 Mpx fotoaparáty. Tablet vyzerá naozaj fantasticky, pri pohľade na cenu je ešte úchvatnejší. Viac zliav nájdeš na webe GearBest!