Úvod Zariadenia Hľadáš nové herné slúchadlá? Kingston HyperX Cloud sú tu pre teba

Hľadáš nové herné slúchadlá? Kingston HyperX Cloud sú tu pre teba

0
Kingston HyperX Cloud

Poriadny hráč video hier sa nemôže zaobísť bez kvalitného headsetu, ktorý mu zabezpečí kvalitnú reprodukciu zvukov a zároveň komunikáciu s ostatnými hráčmi. Ak tvoje herné slúchadlá dosluhujú alebo jednoducho hľadáš nové, jedným z adeptov môže byť headset Kingston HyperX Cloud.

Kingston HyperX Cloud sú pravé herné slúchadlá uzavretej konštrukcie s odnímateľným mikrofónom, ktoré využívajú až 53 milimetrové meniče a zvládnu frekvenčný rozsah od 15 Hz do 25000 Hz.

Uzavreté ušnice sú tvorené pamäťovou penou a sú potiahnuté koženkou. Slúchadlá sú výsostne optimalizované pre využitie pri hraní hier. Zážitok z reprodukcie audio obsahu by tak mal byť nekompromisný.

Dizajn slúchadiel má švédske autorstvo, no dôležitejšia je váha, ktorá sa zastavila na hranici výborných 737 gramov. Pri herných maratónoch je dôležitý komfort, čiže príliš ťažké slúchadlá by mohli robiť problémy.

Kingston HyperX Cloud
Kingston HyperX Cloud FOTO: TomTop

Ovládacie prvky a detaily slúchadiel uvidíte aj vo videu nižšie. Podstatné je, že ich TomTop predáva za 51,45 EUR. Bežná cena je síce takmer 67 EUR, no zľavu dostanete vďaka kódu s textom Y19JSD, ktorý zadáte pri objednávke.

V našich končinách sa tento headset predáva aj za vyše 70 – 80 EUR. Na doručenie síce treba čakať dlhšie, no výrazne nižšia cena je dobrou motiváciou. Všetky podrobnosti nájdeš na stránke e-shopu TomTop na tejto adrese.

Kingston HyperX Cloud