Úvod Zariadenia Zháňaš inteligentný náramok? Tento stojí len 11,61 € a vyzerá úchvatne!

Zháňaš inteligentný náramok? Tento stojí len 11,61 € a vyzerá úchvatne!

Takto lacný a dobre vyzerajúci náramok tu už dávno nebol!

1
Inteligentný náramok MY3
Inteligentný náramok MY3

Ak si podobne tech-pozitívny ako my, určite pokukuješ po inteligentnom náramku alebo hodinkách. Predtým ako do takéhoto vybavenia investuješ niekoľko desiatok alebo sto eur, by bolo dobré si najskôr vyskúšať či je takáto technológia pre teba vhodná, resp. či ti to vylepší život.

Inteligentný náramok MY3 je odolný voči vode aj prachu

Na tu sú tu náramky, akým je napríklad MY3, inteligentný náramok, ktorého cena dosiahla len 11,61 €. Zaujímavý technologický kúsok je schopný merať kroky, merať tep, monitorovať spánok a oveľa viac. Okrem toho je vďaka certifikácii odolný voči tryskajúcej vode a prachu.

naramok-5
naramok-2
naramok-4
naramok-3
naramok-6

Jeho základ tvorí 0,96-palcový LCD displej, ktorý zobrazuje dátum, čas, ako aj ďalšie informácie spojené s monitorovaním tvojho zdravia. Výrobca uvádza, že náramok dokáže merať aj krvný tlak, o aké presné meranie ide, nevieme.

Nevýhodou môže byť chýbajúca lokalizácia do slovenčiny či češtiny. K dispozícii je angličtina, čínština, kórejčina, španielčina, japončina, francúzština, nemčina, ruština a arabčina.

Inteligentný náramok MY3
Inteligentný náramok MY3 stojí 11,63 € len dočasne, potom jeho cena opäť stúpne.

Zariadenie váži len 82 gramov, je teda príjemne ľahké, podporuje Android 4.4 a vyšší a vďaka 90 mAh batérii vydrží približne tri až sedem dní. Vďaka akcii v obchode TomTop.com môže byť tvoj za 11,61 €.