Úvod Huawei Huawei P20 Hľadáš peknú tapetu? Stiahnu si niektorú z ešte nepredstaveného smartfónu Huawei P20

Hľadáš peknú tapetu? Stiahnu si niektorú z ešte nepredstaveného smartfónu Huawei P20

1
© slashleaks.com

Ešte asi dva týždne musíme čakať na oficiálne odhalenie nových vlajkových lodí Huawei P20, P20 Lite a P20 Pro, resp. Plus. Napriek tomu si ale už teraz môžeme stiahnuť vkusné tapety, ktorými budú novinky vybavené. 

Ako už iste viete, rodina Huawei P20 nahradí súčasný rad Huawei P10. Výraznejšia zmena sa nedotkne iba názvu, ale aj celkového dizajnu zariadení. Novinky budú jednoducho iné ako ich stále súčasní predchodcovia.

Minimálne dve z troch zariadení prídu na trh s jazvou, kontroverzným výrezom v displeji. Počíta sa s prémiovou konštrukciou, ktorú zo zadnej strany obopne sklo, väčšími batériami či nadštandardným výkonom.

huawei p20

V závislosti od modelu, asi najviac rezonujú tri zadné kamery, ktoré by sme mali nájsť v najlepšie vybavenom kúsku z rodiny P20, ktorý sa cenou priblíži k psychologickej hranici 1000 EUR.

Späť k tapetám, k dispozícii je 12 tapiet z celkového počtu, ktoré sa budú najlepšie vynímať na obrazovkách s pomerom strán 18:9. Tapety sú možno rozmanitejšie ako tie zo zariadení Samsung Galaxy S9, no aj tie však vyzerajú dobre a nájdete ich TU.

Tapety z modelov Huawei P20 nájdete v plnej kvalite v úložisku Google Disk na tejto adrese, odkiaľ si ich môžete slobodne stiahnuť.