Úvod Hry Hra Super Mario Run od Nintenda prichádza s polovičnou cenou

Hra Super Mario Run od Nintenda prichádza s polovičnou cenou

1
super mario run

Jedna z najznámejších postavičiek herného priemyslu, ktorá vznikla ešte v roku 1981, zavítala do obchodu Google Play takmer presne pred rokom, v rámci hry Super Mario Run. Hru pritom nevydal nikto iný ako populárne Nintendo.

Asi ste však netušili, že postavička inštalatéra Maria má svoj vlastný deň. Takzvaný Mario Day pripadá na 10. marca. Dátum je zrejme odvodený od slovnej hračky MAR1O. Mario Day neznamená prakticky nič, teda až na jednu vec.

Kompletnú hru Super Mario Run si budete môcť od zajtra zakúpiť za polovičnú cenu. Zľava bude platiť až do 25. marca, čiže sa niet kam ponáhľať. U nás bude hra stáť 5,49 EUR, pričom cena klesne zo stále aktuálnej sumy 10,99 EUR.

super mario run

Pozor, zľavu nájdete ako mikro transakciu priamo v hre. Titul si stiahnete úplne zadarmo, no s výrazným obmedzením. Celú hru so všetkými aspektami odomkne až in-game nákup priamo v hre. Ak hľadáte jednoduchšiu zábavku ovládateľnú aj jednou rukou, hra Super Mario Run účel splní.

Po predstavení totižto najviac kritiky smerovalo práve na vysokú cenu, ktorá podmieňovala odomknutie celej hry. Odkaz do obchodu Google Play prikladáme TU.