Fitbit už skôr potvrdil, že tento rok predstaví novú rodinu nositeľných zariadení, inteligentných hodiniek zameraných (nielen) na športovcov. Podľa zverejnených renderov totižto môžu hodinky zaujať aj jedincov, ktorým tiež záleží na štýle, nie iba na športových výkonoch. 

Nové inteligentné hodinky od Fitbit budú zrejme najatraktívnejšie z ponuky populárneho výrobcu. Predsa len, posledný model Fitbit Ionic by asi cenu v súťaži krásy nevyhral. Hodinky sú to ale veľmi kvalitné a pre športovcov ako stvorené.

fitbit
© wareable.com

Novú kúsok od Fitbit bude menší ako súčasná vlajková loď zápästí Fitbit Ionic. Počíta sa s vodotesnosťou, no podľa predbežných informácií bude absentovať vstavaný GPS modul.

fitbit
© wareable.com

To sa však podpíše na cene, ktorá bude určite nižšia ako pri type Fitbit Ionic. Tieto hodinky stoja asi 300 amerických dolárov, resp. 300 EUR v našich končinách.

fitbit
© wareable.com

Osobnému štýlu vyhovie prevedenie v čiernej, striebornej, ružovej a hnedej farbe. Momentálne nie je jasné, kedy Fitbit nové inteligentné hodinky predstaví. Otáľať asi dlho nebude.

Na podujatí MWC 2018 nebola predstavená žiadna významná konkurencia a preto by výrobca mohol využiť „voľnú dráhu“ pre predvádzanie.