Úvod Výrobcovia Vernee Aliexpress oslavuje 8. výročie, využi krátkodobé zľavy pre smartfóny Vernee

Aliexpress oslavuje 8. výročie, využi krátkodobé zľavy pre smartfóny Vernee

2
vernee M6
FOTO: Vernee

Jeden z najväčších online obchodov sveta, Aliexpress, oslavuje v tomto období 8. výročie vzniku. Obrovský e-shop patrí do skupiny Alibaba Group, ktorú založil bývalý učiteľ angličtiny a v súčasnosti veľmi bohatý muž menom Jack Ma.

Aliexpress je jedným z hlavných partnerov spoločnosti Vernee, ktorá prostredníctvom jeho kapacít predáva svoje cenovo dostupné smartfóny. Vernee sa pri príležitosti výročia internetového obchodu rozhodol na pár dní zľaviť kľúčové modely smartfónov.

Asi najväčšia zľava sa týka modelu Vernee X, ktorá dosahuje 31 percent. Tento typ má doslova obriu 6 200 mAh batériu, 6″ displej s pomerom strán 18:9 a FHD+ rozlíšením či dva dvojité fotoaparáty.

Vpredu sa nachádza kombinácia 13 Mpx a 5 Mpx snímačov, vzadu pre zmenu 16 Mpx + 5 Mpx variácia. Hlavný senzor vyrobila spoločnosť Sony (IMX258). 31-percentá zľava patrí štedrej verzii so 6 GB RAM a 128 GB úložiskom.

Na zahodenie ale nie je ani verzia so 4 GB RAM a 64 GB internou pamäťou. Tej sa týka zľava 25 percent, ktorá zníži cenu na 124 EUR.

vernee x
Vernee X © Vernee

V zľave je aj Vernee M6, ktorý bol predstavený počas podujatia Mobile World Congress 2016. Vernee M6 nahrádza predošlú generáciu Vernee M5, pričom si zachováva výnimočnú štíhlosť 6,9 milimetra. Táto verzia stojí po zľave necelých 112 EUR.

vernee m6
Vernee M6 ©Vernee

Odolný segment zastupuje Vernee Active, ktorý sa nezľakne vody, prachu a poradiť by si mal aj s tvrdším pádom na zem. Odolný model je síce drahší, no okrem odolnosti dostanete obrazovku s rozlíšením 1920 x 1080 pixelov, ktorú vyrobilo japonské JDI. Skvelá je 4 200 mAh batéria a opäť bohatšia pamäťová výbava 6 / 128 GB. Cena zariadenia klesla po zľave 22 percent na 215 EUR.

vernee active
Vernee Active © Vernee

Hodenú rukavicu od Vernee uzatvára štýlovo zameraný model Vernee MIX 2, ktorý má obvyklý dizajn bez rámikov so širšou bradou. Výkon zastrešuje čipset Helio P25, ktorý tiká pod 6,0-palcovým displejom s FHD+ rozlíšením.

vernee mix 2
Vernee Mix 2 ©Vernee

Celú ponuku nájdete na jednom mieste v tomto odkaze. Pozor, krátkodobé zvýhodnenia končia o necelé dva dni.