Úvod Výrobcovia Xiaomi Nočná lampa od Xiaomi hrá všetkými farbami a dá sa ovládať cez...

Nočná lampa od Xiaomi hrá všetkými farbami a dá sa ovládať cez smartfón: Cena je výborná

Univerzálne osvetlenie (nielen) do spálne.

0
lampa xiaomi
© GearBest

Výrobca Xiaomi mierne vylepšil svoju nočnú lampu, ktorej zaslúžene patrí prívlastok inteligentná. Inovácie sa dočkala po roku a týka sa hlavne útrob. Vzhľad lampy a rozloženie ovládačov je prakticky takmer totožné s pôvodnou verziou. 

Novinkou je možnosť pripojenia do domácej WiFi siete. Pôvodná verzia umožňovala pripojenie iba cez Bluetooth. Ak doma používate aj iné zariadenia z ekosystému Xiaomi, pripojenie na WiFi sa určite hodí.

Kľúčová funkcionalita nočnej lampy logicky spočíva v osvetlení a v tomto prípade je svetelný výkon až výnimočný. Lampa od Xiaomi využíva vysoko kvalitný CRI LED zdroj značky Osram. Lampa môže hrať až 16 miliónmi farieb, z ktorých si dokážete nastaviť každú jednu.

lampa xiaomi
© GearBest

Popri farbách je k dispozícii nastavenie teploty svetla v rozmedzí od 1700K do 6500K. Kombináciou rôznych farieb a teplôt svetla dokážete vytvoriť presne takú atmosféru, akú chcete. Životnosť svetelného zdroja je deklarovaná na 20 000 hodín.

Nočnú lampu Xiaomi môžete ovládať priamo, pomocou dotykovej plochy a dvoch ovládačov, ktoré sú umiestnené v jej vrchnej časti. Zaujímavejšiu voľbu ponúka už tradičné ovládanie prostredníctvom smartfónu a aplikácie Mi Home.

lampa xiaomi
© GearBest

Cena lampy sa zväčša pohybuje okolo 50-tich EUR, čo je vzhľadom na funkcionalitu, inteligentnú konektivitu a životnosť určite zaujímavá suma. Podobná cena figuruje aj na webe populárneho predajcu GearBest.

Cenu však dokážete skresať pod hranicu 40-tich EUR. GearBest lampu odosiela z Číny, alebo z dvoch európskych lokalít. Ak pri objednávke zvolíte lokalitu G-W-5 (German Warehouse) a v košíku zadáte kód s textom GEBLAMP, cena lampy klesne na sumu 39,79 EUR.

V tomto prípade si ale za poštovné musíte zaplatiť 4,30 EUR. Napriek tomu je cena stále atraktívna. Pokiaľ vás nočná lampa zaujala, kód so zľavou využijete na tejto adrese.