Úvod Zariadenia OUKITEL MIX 2 so 6 GB RAM a super displejom snáď lacnejší...

OUKITEL MIX 2 so 6 GB RAM a super displejom snáď lacnejší ešte ani nebol!

4
oukitel mix 2

OUKITEL MIX 2 má rovno niekoľko súperov z identickej kategórie, s ktorými má veľa spoločného. Viac, ako inokedy, preto rozhoduje cena, ktorá je v aktuálnom prípade výborná. Tak ako lacnejú drahé vlajkové lode udomácnených značiek, lacnejú aj tie popredné od známych výrobcov.

OUKITEL MIX 2 má všetko, čo je v aktuálnej dobe trendové. V prvom rade tu je displej, ktorý zaberá takmer celú prednú stranu. Horný rámik takmer neexistuje a v tom spodnom, o niečo širšom, sa usídlilo oko prednej 13 Mpx kamery.

Displej má 5,99-palcovú uhlopriečku a pomer strán 18:9. Zároveň ale neponúka kompromisné HD rozlíšenie. Pracovať budete s plným rozlíšením 2160 x 1080 obrazových bodov.

oukitel mix 2
© Cafago

Veľký displej logicky konzumuje viac energie, čo vyrieši akumulátor s nadštandardnou 4800 mAh kapacitou. Rýchle nabíjanie Pump Express 2.0 je pri takejto kapacite doslova povinnosťou.

Osemjadorvý čispet Helio P25 výrobca spojil s 900 MHz grafikou MaliT880-MP2, viac ako dostatočnou 6 GB operačnou pamäťou a optimálnym 64 GB úložiskom. Hybridný slot pre dve SIM karty zhltne až 512 GB(!) pamäťovú kartu.

oukitel mix 2
© Cafago

Všímame si tiež podporu pre naše LTE siete, operačný systém Android vo verzii 7.0 Nougat a 21 Mpx hlavný fotoaparát s 2 Mpx asistenciou. Smartfón je chránený od prvého momentu rozbalenia, keďže je jeho súčasťou aj ochranná fólia na displej a silikónový kryt.

OUKITEL MIX 2 je možné získať za necelých 166 EUR, a to vďaka kódu so zľavou s textom FPZ183. Predajca CAFAGO upozorňuje, že expiruje na konci februára. Okrem čierneho prevedenia je k dispozícii aj extravagantnejšia modrá povrchová úprava. Podrobnosti nájdete v odkaze vyššie.

Za necelých 10 EUR sú ešte poruke inteligentné hodinky, ktoré kopírujú vzhľad hodiniek Apple Watch. Ich výbava je vzhľadom na cenu samozrejme chabá, no vydržia na jedno nabitie až 6 dní, dokážu merať prejdenú vzdialenosť a zobrazovať čas alebo notifikácie.

hodinky
© Cafago

LCD displej s uhlopriečkou 1,54-palca pracuje s rozlíšením o hustote 240 x 240 pixelov. Hodinky normálne stoja asi 14 EUR. Na cenu 9,99 EUR vás dostane kód s textom FEJ273. Extra lacné inteligentné hodinky nájdete na tejto adrese.