Úvod OnePlus OnePlus 5T OnePlus 5T v limitovanej edícii Lava Red vstupuje do predaja

OnePlus 5T v limitovanej edícii Lava Red vstupuje do predaja

2
OnePlus 5T Lava Red

Ak vám padlo do oka žiarivo červené prevedenie smartfónu OnePlus 5T označené ako Lava Red, získať ho môžete už dnes. Výrobca na svojich oficiálnych stránkach zaháji predaj už dnes predpoludním, o desiatej hodine. 

Čas začiatku predaja je dôležitý. Limitované edície sa zvyknú rýchlo vypredať a je celkom pravdepodobné, že tento osud postihne aj krvavo červenú novinku.

Smartfón OnePlus 5T Lava Red je výnimočný iba žiarivým farebným prevedením. Inak ponúkne rovnakú výbavu ako ostatné existujúce verzie, pričom pôjde o najvyššiu pamäťovú konfiguráciu s 8 GB RAM a 128 GB úložiskom.

OnePlus 5T
© OnePlus

Ani cena smartfónu sa nezmenila. Na oficiálnej stránke oneplus.net sa bude predávať za 559 EUR, čiže za rovnakú sumu ako bežná verzia s najvyššou pamäťovou konfiguráciou. Výrobca si červený OnePlus 5T predstavuje ako dokonalý darček pri príležitosti sviatku svätého Valentína.

Ako by malo také srdcervúce obdarovanie vyzerať vám OnePlus ukáže vo vtipnej reklame s modelkou Emily Ratajkowski. Výrobca zároveň zlacnej príslušenstvo. Pri kúpe dvoch krytov, párov slúchadiel alebo plecniakov ušetríte 15 percent z pôvodnej ceny.

Pozrite si podarenú reklamu pre OnePlus 5T Lava Red.