Úvod Výrobcovia Vernee Podujatia MWC 2018 sa zúčastní aj výrobca Vernee. Aké novinky ukáže?

Podujatia MWC 2018 sa zúčastní aj výrobca Vernee. Aké novinky ukáže?

0
vernee
© Vernee

Podujatie MWC 2018, teda Mobile World Congress, nebude hostiť iba tie najväčšie technologické spoločnosti. Brány majú koncom tohto mesiaca otvorené aj menšie, malé alebo dokonca úplne začínajúce spoločnosti, ktoré chcú svoje zariadenia ukázať publiku z celého sveta. 

Mladý čínsky výrobca Vernee sa podujatia MWC 2018 zúčastnil už minulý rok a tento rok si udalosť zopakuje. V aktuálnom roku by sme ale mali uvidieť viac konkrétnych noviniek. Komplexnú aktualizáciu dostanú kľúčové smartfóny.

Spoznať by sme mali nový, resp. inovovaný smartfón z radu T, M, V a novú vlajkovú loď Apollo 2. Zariadenia z radu T (Thor) sa vždy zameriavali na dlhú výdrž na jedno nabitie a čo najlepšiu možnú cenu.

vernee
Pozvánka na udalosť © Vernee

Rad M (Mars) skôr cielil na mladých zákazníkov bažiacich po dobre vyzerajúcom zariadení so štíhlou konštrukciou a elegantným, ničím nerušeným dizajnom. Novinkou má byť Vernee V, ktorý bude odolný voči vode a prachu na úrovni krytia IP68. Malo by ísť o ľahký, no odolnejšie poňatý smartfón v biznis štýle.

Vernee ukáže aj model do drsnejších podmienok s patričným krytím a odolnosťou, ktorý bude mať obrazovku s pomerom strán 18:9, čipset Helio P23, 6 GB RAM, 128 GB ROM a štvoricu kamier.

vernee
očakávaný kúsok s odolným charakterom © Vernee

Najviac nás zaujíma vlajková loď značky menom Apollo 2, ktorá sa popasuje s novým 5,99″ displejom SHARP TDDI s pomerom strán 18:9. Zariadenie poženie výkonný čipset Helio X30, ktorý nájdeme napr. v útrobách modelov Meizu Pro 7 Plus.

vernee
© Vernee

Počítať musíme so 6 GB RAM, 128 GB ROM, 13 Mpx + 13 Mpx zadným fotoaparátom, OS Android 8.1 Oreo alebo s rýchlym, až 24W nabíjaním Pump Express. O cenách zariadení je ešte príliš skoro hovoriť, ale dá sa predpokladať, že budú veľmi prívetivé.

Na podujatie MWC 2018 cestujeme a novinky vám sprostredkujeme priamo z miesta konania z hlavného mesta Katalánska.