Úvod Novinky Aktuálne Zháňaš pamäťovú kartu? 128 GB microSD Samsung EVO stojí najmenej v histórii!

Zháňaš pamäťovú kartu? 128 GB microSD Samsung EVO stojí najmenej v histórii!

Za kvalitnú pamäťovú kartu so 128 GB úložiskom nezaplatíš ani 50 €.

0

Pamäťové karty predstavujú azda najpoužívanejšie príslušenstvo k smartfónom, dronom, akčným kamerám, gadgetom a ďalším zariadeniam. Žiadaný je hlavne microSD typ kvôli rozšírenosti smartfónov a akčných kamier.

Aj keď nie všetky smartfóny majú miesto pre pamäťovú kartu, väčšina z nich áno. Užívatelia microSD slot chcú a výrobcovia im často vyhovejú. Až 128 GB miesta navyše zabezpečí microSD karta renomovaného kórejského výrobcu, ktorej cena dočasne klesla pod hranicu 50-tich EUR.

Samsung EVO Ultra

Cena: 48 €

Samsung EVO Ultra číta rýchlosťou až 100 MB za sekundu a dáta zapisuje rýchlosťou 40 MB za sekundu. Táto karta spĺňa náročnejšie požiadavky a problém jej nebude robiť ani zápis videa v rozlíšení 4K.

microSD
© GearBest

GearBest microSD kartu ponúka za výborných 48 EUR a k dispozícii sú aj menšie 64 GB a 32 GB kapacity. Najvyššia konfigurácia je ale limitovaná počtom dostupných kusov.

GearBest začal predávať ďalšiu zaujímavú, aj keď podstatne drahšiu technologickú vymoženosť. Tzv. samovyvažovacie osobné skútre sú hitom vo veľkých zaľudnených mestách.

Xiaomi Segway

Cena: 495 €

Tento typ zariadení v minulosti preslávila hlavne značka Segway, v súčasnosti ich ale vyrába hneď niekoľko výrobcov vrátane obľúbeného Xiaomi.

xiaomi
© GearBest

Xiaomi Ninebot Plus má kolesá s veľkosťou 11-tich palcov a dokáže vyvinúť maximálnu rýchlosť až 18 kilometrov za hodinu. Na jeho „plecia“ sa môže postaviť osoba s maximálnou váhou 100 kilogramov.

Dojazd sa pohybuje niekde medzi 20 a 35 kilometrami v závislosti od spôsobu jazdy, váhy užívateľa a lokálnych podmienok. Jazda do kopca s max. 15 stupňovým prevýšením logicky spotrebuje viac energie.

xiaomi
© GearBest

Skúter je samozrejme elektrický a poháňa ho batéria s mega kapacitou 18 650 mAh. Dokonca sa na skútri nachádza malý LED svetlomet a ďalšie bezpečnostné prvky. Xiaomi Ninebot Plus ovládate tak, ako jemu podobné zariadenia. Teda prenášaním vlastnej váhy.

To najhoršie na koniec, tento osobný elektrický prepravník GearBest predáva za vysokých 495 EUR. Všetky podrobnosti o zariadení nájdete na tejto adrese.