Úvod Huawei Huawei P20 Takto vyzerajú 3 fotoaparáty: Huawei P20 na prvých záberoch!

Takto vyzerajú 3 fotoaparáty: Huawei P20 na prvých záberoch!

Unikátne prevedenie o troch kamerách môže vyhovieť stúpajúcim požiadavkám na kvalitu a univerzálnosť mobilnej fotografie.

0
© slashleaks.com

Nová rodina smartfónov Huawei P20 bude predstavená 27. marca na tlačovej udalosti vo francúzskom Paríži. Výrobcovi sa inovovaný modelový rad darí tajiť. Až doteraz sme nevideli žiadny render alebo podrobnejšie informácie.

Istý dokonca nebol ani názov zariadení. Huawei P10 mal nahradiť Huawei P11, alebo Huawei P20. S postupom času skôr pripadá do úvahy druhé menované označenie. Toto označenie totižto figuruje pri čerstvých renderoch, ktoré prezrádzajú dôležitý detail.

Huawei zrejme skutočne prinesie na trh smartfón, ktorý bude mať trojitú kameru, resp. tri zadné fotoaparáty. Unikátne prevedenie má zastrešiť klasické momentky, štýlové portréty a dokonca širokouhlé snímanie v zmysle vlajkových modelov od LG.

huawei P20
Huawei P20? © slashleaks.com
huawei P20
Huawei P20? © slashleaks.com

Huawei má predstaviť tri smartfóny. Model P20, P20 Plus a P20 Lite. Najlacnejšia verzia P20 Lite bude mať snímač odtlačkov na zadnej strane a dvojitý fotoaparát. Výrobca sa mal tiež pohrávať s dizajnom po vzore iPhone X, ktorý by charakterizoval menší výrez v hornej časti displeja.

Huawei P20
Huawei P20 Lite? © slashleaks.com

Stále nie je jasné, či Huawei zostal iba pri prototype, alebo jedna z verzií skutočne ponúkne takéto riešenie. Smartfóny sú stále zahalené tajomstvom a aspoň nejakú predstavu poskytnú zverejnené náhľady.