Úvod Smartphony Aktualizácie Honor 9 a 8 Pro dostávajú aktualizáciu na EMUI 8, ďalšie zariadenia...

Honor 9 a 8 Pro dostávajú aktualizáciu na EMUI 8, ďalšie zariadenia prídu na rad neskôr

Huawei posúva EMUI 8 aj zariadeniam cenovo dostupnej značky Honor

4
honor 9
Honor 9

Francúzske zastúpenie značky Honor informuje, že od dnešného dňa začínajú dostávať aktualizáciu na UI EMUI 8 dve zariadenia, Honor 9 a Honor 8 Pro. Aj keď oznámenie prichádza z Francúzska, update sa určite začne postupne šíriť naprieč ostatnými európskymi krajinami.

Honor plánuje priniesť užívateľské prostredie EMUI 8 na celkovo osem modelov Honor. Okrem dvoch uvedených zariadení francúzske zastúpenie spomenulo ešte ďalšie dve.

Honor 7X a Honor 8 dostanú aktualizáciu v priebehu druhého štvrťroka 2018, čiže až niekedy po marci. EMUI 8 so sebou vo väčšine prípadov prinesie aj najnovšiu verziu operačného systému Android 8.0 Oreo.

honor 9
© Honor France

Výnimkou má byť iba Honor 8. Ten síce dostane výsadu novšieho užívateľského prostredia s vylepšenou funkcionalitou, no postavené bude na verzii Android Nougat. Honor 8 si kvôli hardvérovým a softvérovým obmedzeniam dostatočne neporadí s najnovšou verziou operačného systému Android.

Aspoň tak o tom ešte v januári informovalo indické zastúpenie značky Honor. Každopádne, ak vlastníte Honor 9 a Honor 8 Pro, očakávajte v najbližšom období oznámenie o dostupnej OTA aktualizácii. Nemalo by na seba nechať dlho čakať.