Úvod Zariadenia Geekbuying spustil jarný festival zliav, štíhlejšie ceny dostali stovky zariadení

Geekbuying spustil jarný festival zliav, štíhlejšie ceny dostali stovky zariadení

Ak hľadáš príslušenstvo alebo nový telefón, tu si určite vyberieš.

0
festival zliav

Geekbuying ako prvý z veľkých online predajcov spustil každoročný jarný festival zliav, ktorý je ako obvykle, poriadne obsiahly. Znížené ceny sa týkajú všemožných zariadení, od smartfónov, cez inteligentné hodinky, TV boxy alebo obľúbené drony. 

Na úvodnej stránke celej akcie figurujú hlavne kupóny so zľavou a takzvaný bleskový predaj, ktorého obsah sa pravidelne obmieňa. Po kliknutí na jeden zo šiestich vyznačených kupónov dostanete zľavu automaticky.

Stačí kliknúť na Použi a web vás presmeruje na konkrétne zariadenie alebo rovno celú kategóriu zariadení, pre ktoré ste si zľavu vybrali. Lepší výber vás ale čaká po kliknutí na menšie tlačidlo pre vyzdvihnutie ďalších kupónov.

kupony
© Geekbuying

Výber zariadení je bohatší a k dispozícii je napríklad robotický vysávať Xiaomi Mi Cleaner 2 s 200-dolárovým zvýhodnením, tablet Lenovo TAB3 s cenou asi 143 EUR alebo 8-percentná zľava na vybrané drony z kategórie diaľkovo ovládaných strojov.

Vygenerovaný kód použijete štandardne, vložením do poľa pri objednávke v košíku.

kupony
© Geekbuying

V bleskovom predaji sa ešte necelé dva dni bude nachádzať Xiaomi Mi A1 z kategórie Android One zariadení. Celokovové telo, optimálna 5,5″ uhlopriečka FHD displeja a 4 GB operačná pamäť je k dispozícii za asi 177 EUR. Doručenie z európskych pôsobísk je však drahšie.

xiaomi mi a1
© Geekbuying

V rovnakom bleskovom predaji, ktorý končí za necelé dva dni, sa tiež nachádza 4K akčná kamera s cenou cca 85 EUR alebo mechanická klávesnica ACGAM AG-109R s farebným osvetlením za približne 36 EUR.

Geekbuying zobrazuje aj zariadenia, ktoré do bleskového predaja vstúpia až po ukončení toho aktuálneho. Popri ďalšej lacnej kamere a hodinkách by sme určite neprehliadli stabilizáciu, resp. gimbal Zhiyun Smooth Q, ktorý sa bude predávať za asi 80 EUR.

geekbuying
© Geekbuying

Zhiyun Smooth Q je jeden z najlepších gimbalov za rozumnú cenu, ktorý sme otestovali ešte v auguste. Geekbuying toho v rámci jarného festivalu zliav predkladá dosť. Celá ponuka je trochu neprehľadná, no k vybranému smartfónu alebo gadgetu by ste sa mali dopracovať jednoducho.

>>Prejsť na jarný festival zliav od Geekbuying<<