Úvod Hry Gameloft po piatich rokoch vyrukuje s pokračovaním závodov Asphalt 9: Legends. Pozrite...

Gameloft po piatich rokoch vyrukuje s pokračovaním závodov Asphalt 9: Legends. Pozrite si trailer

0
Asphalt 9

Fanúšikovia závodných hier dostanú po takmer piatich rokoch pokračovanie populárneho titulu Asphalt 8: Airborne. Pokračovanie ponesie názov Asphalt 9: Legends a tvorca Gameloft ukázal aj dynamický trailer. 

Trailer okrem výbornej grafiky zobrazuje extrémne rýchle zápolenia v atraktívnych lokalitách, ktoré sprevádzajú rôzne triky, fyzické eliminácie súperov a akčný soundtrack.

Trailer zároveň predviedol exotické vozidlá licencovaných značiek a tak v hre nájdeme viac ako 50 výkonných strojov značiek Porsche, Ferrari, Bugatti a mnohých ďalších. Tratí bude až 70, čiže sa jednotvárnosti prostredí nedočkáme. Aspoň dúfame.

Trate vychádzajú z reálnych miest a absolvujete na nich celkovo 800 závodov v režime kariéry. Režim World Series Multiplayer dovolí pretekať so skutočnými hráčmi v reálnom čase. Na jednej trati vás bude môcť byť až osem.

Sociálny aspekt zabezpečí takzvaný klub. Jednoducho sa zapojíte do komunity pretekárov, poprípade si vytvoríte vlastnú komunitu. Za spoločnú kooperáciu pri dosahovaní cieľov získate odmeny.

Žiaľ, hra Asphalt 9: Legends bola zatiaľ ohlásená iba pre platformu iOS. Je však veľmi veľká šanca, že Gameloft novinku uvedie aj do obchodu Google Play a Windows Store. Aj keď možno s oneskorením.

Trailer si ale môžete pozrieť bez ohľadu na podporovanú platformu. Vyzerá super.