Úvod Novinky VIDEO: Že je Android 8.0 Oreo pomalý na lacnejších zariadeniach? Omyl! Takto...

VIDEO: Že je Android 8.0 Oreo pomalý na lacnejších zariadeniach? Omyl! Takto lieta na Ulefone Power 3

Tlačová správa.

2

O tom, že spoločnosť Ulefone plánuje veľkú aktualizáciu svojho populárneho modelu Ulefone Power 3 na nový Android 8.1 Oreo vieme už dávnejšie. Stať sa tak má v marci, no softvérovým inžinierom sa podarilo pripraviť prvú beta verziu. To, ako funguje si môžeš pozrieť na videu nižšie.

Vo videu môžeš vidieť nielen to, ako Android 8.1 Oreo na telefóne funguje, ale aj čo všetko ponúka. Zmien sa dočkali notifikácie (notifikačné bodky a iné vylepšenia). Novými sú aj tzv. skratky aplikácií na určitú funkcionalitu, ktorú ponúkajú. Pri aplikácii kontaktov si napríklad môžeš pridať skratku, pri ktorej už po prvom tapnutí môžeš pridať kontakt. Skratiek je však veľa, je len na tebe ktoré využiješ.

Určite neprehliadneš ani funkciu multi-window, teda dve aplikácie vedľa seba, ktoré sa dajú využívať súčasne. Veľmi obľúbená funkcia, ktorá tu už je nejaký ten rok, do čistého Androidu sa však dostala len nedávno. Android 8.1 Oreo je celkovo rýchlejší a jemnejšie pôsobiaci systém, ktorý je radosť používať.

Ulefone Power 3 – decentná výbava a obrovská batéria

Čo sa Ulefone Power 3 týka, zariadenie ponúka osemjadrový procesor Helio P23 s jadrami o takte 2.0 GHz, 6 GB operačnej pamäte RAM, 64 GB úložisko, obrovskú 6 080 mAh batériu s 5V/3A rýchlonabíjaním, 18:9 FHD+ displej, 13 Mpx/5 Mpx predný fotoaparát a 21 Mpx/ 5 Mpx zadný fotoaparát.

Nechýbajú ani bezpečnostné prvky, ako napríklad Face ID systém, zadný snímač odtlačkov prstov a samostatný HiFi čip. Viac informácií sa dozvieš na webe predajcu. Alternatívne si ho môžeš kúpiť na webe GearBest.com, ktorý ho momentálne predáva za 183 €.