Úvod Výrobcovia Vernee VIDEO: Ako obstál Vernee X vo výkone a výdrži 6200 mAh batérie?

VIDEO: Ako obstál Vernee X vo výkone a výdrži 6200 mAh batérie?

0
vernee x
© Vernee

Vernee X sa už nejaký čas nachádza v predpredaji predajcu GearBest a prvým majiteľom bude tento kúsok doručený už v priebehu tohto mesiaca. Teda pokiaľ si ho stihli objednať ešte v minulom roku.

Vernee X disponuje okázalými kapacitami operačnej pamäte a akumulátora, čo sa výrobca rozhodol predviesť pred objektívom kamery. Na YouTube zverejnil oficiálne video, ktoré ukazuje schopnosti multitaskingu, hranie hier a aspoň čiastočnú spotrebu energie.

Vo videu vidíme otvorenie až 50-tich aplikácií. Vernee X stále beží hladko, a to pod správou operačného systému Android vo verzii 7.1 Nougat. Aktualizácia na verziu Oreo sa pripravuje.

vernee x
© Vernee

Podľa videa si octa-core čipset Helio P23 poradil s online MOBA hrou pre viacerých hráčov, ktorá dala zabrať aj batérii. Pod záťažou ubudlo počas piatich hodín 35 percent z 6200 mAh kapacity batérie.

Pri bežnom užívaní by sme mali získať dva a pol dňa plnohodnotnej výdrže bez obmedzení, resp. 65 hodín nepretržitého hlasového hovoru. K dispozícii je tiež špeciálny režim pre úsporu energie, ktorý výdrž razantne predĺži, ale už s obmedzeniami.

Pri objemnej batérii je veľmi dôležité rýchle 9V/2A nabíjanie.

Kontrolované podmienky hovoria o 150-minútach, ktoré sú potrebné pre plné dobitie. Pol hodinka na zdroji energie zabezpečí jeden deň výdrže. Spomínané video nájdete nižšie a samotné zariadenie na webe GearBest TU, kde nájdete aktuálnu cenu a ďalšie detaily.

Vernee X výkon a výdrž