Úvod Ulefone Ulefone Power 3 VIDEO Ulefone 3 Power má šikovnú funkciu: Takto funguje!

VIDEO Ulefone 3 Power má šikovnú funkciu: Takto funguje!

Tlačová správa.

1

Väčšina z nás už o 3D Touch z iPhonov počula, no len málo z nás takúto funkciu reálne využilo alebo vie, že je vôbec na Androide dostupná. Dnes sa môžeš pozrieť, aká je táto funkcia užitočná, a to priamo na novinke, Ulefone Power 3.

Predtým, ako si pustíš video si povedzme, čo taký 3D Touch, ale „Quick Shortcuts“ na Androide dokáže. Podobne, ako na iPhone aj na Androide stačí podržať ikonku aplikácie, ktorá ti ponúkne viac možností.

Základné, no šikovné funkcie

Napríklad pri aplikácii Chrome stačí podržať prst na ikonke a zvoliť funkciu, ktorá ti automaticky otvorí nové okno. Podobne to funguje napríklad aj pri kontaktoch, stačí podržať ikonku a zvoliť povedzme pridanie nového kontaktu. Všetko bez toho, aby ste sa museli preklikávať priamo v aplikácii.

Ulefone Power 3 ponúka 6 080 mAh batériu s bezpečným a rýchlym nabíjaním (5V/3A), 6,0“ FHD+ 18:9 displejom, osemjadrovým procesorom Helio 23, 6 GB RAM64 GB úložisko. Nechýbajú mu ani štyri fotoaparáty – 21Mpx/5Mpx na zadnej strane a 13Mpx/5Mpx na prednej strane, rozpoznávanie tváre či snímač odtlačkov prstov.

Ulefone Power 3 je dostupný za zvýhodnenú cenu, 188,95 €. Tá sa po 8. januári zvýši o približne 70 €, takže neváhaj a Power 3 si objednaj ešte kým je cenovo výhodnejší.

– Tlačová správa –