Úvod Ulefone Ulefone Power 3 VIDEO: Takto sa v Číne vyrába a testuje Ulefone Power 3, smartfón s MEGA batériou

VIDEO: Takto sa v Číne vyrába a testuje Ulefone Power 3, smartfón s MEGA batériou

Čomu všetkému podlieha výroba a testovanie nových smartfónov?

6

Fanúšikovia sympatického výrobcu mobilných telefónov z Číny, Ulefone, možno vedia, že sa každá novinka vyrába v technologickom chráme Číny, Šen-čene. Dnes sa môžete pozrieť, ako sa tak deje, resp. čo všetko podlieha výrobe a otestovaniu smartfónov, ktoré si môžeme kúpiť za tak výhodné ceny.

Základom každej fabriky pre výrobu smartfónov je čisté prostredie. Prísne štandardy spĺňa aj Ulefone. Je zaujímavé sledovať, ako šikovní pracovníci nie len dokážu rýchlo poskladať jednotlivé súčiastky, ale aj zariadenia otestovať. Výrobca chce videom ukázať, ako sa mu podarilo dosiahnuť navýšenie rýchlosti produkcie modelu Power 3 a čo stojí za rapídnym zvýšením kvality jeho produktov.

Ako už možno vieš, Ulefone Power 3 ponúka 6,0-palcový 18:9 FHD+ displej, obrovskú 6 080 mAh batériu, 6 GB operačnej pamäte RAM, 64 GB úložisko, štyri fotoaparáty (13 Mpx + 5 Mpx vpredu a 21 Mpx + 5 Mpx vzadu), technológiu rozpoznania tváre a oveľa viac. Novinka dokonca získa aj najnovšiu aktualizáciu na Android 8.1 Oreo, a to už v marci 2018.

Ak ťa zariadenie zaujalo, teraz máš perfektnú príležitosť, ako ho získať za dobrý peniaz. Telefón sa totiž predáva za 188,95 €. Akcia však platí len do 8. januára. Potom sa cena zvýši o približne 70 €.

– Tlačová správa –