Úvod Vernee Vernee X VIDEO Vernee X: Pozri sa, čo všetko sa nachádza v balení spolu...

VIDEO Vernee X: Pozri sa, čo všetko sa nachádza v balení spolu so smartfónom

Tlačová správa.

0
vernee x

Vernee pokračuje vo video šnúre a na oficiálnom YouTube účte tohto výrobcu pribudlo ďalšie video, ktoré nás prevedie unboxingom, teda otvorením balenia so zariadením a jeho príslušenstvom. 

Čínski výrobcovia vždy vedeli do balenia prihodiť niečo navyše, čo si postupne osvojujú aj tí tradičnejší výrobcovia. Vernee X nie je v balení sám. Popri sprievodcovi, SIM ihle a malej informačnej kartičke sa v balení pochopiteľne nachádza vodič aj s adaptérom pre nabíjanie.

Spolu s Vernee X ale dostanete aj kryt z mäkčeného plastu a ochrannú fóliu na displej, ktorá ochráni povrch obrazovky pred škrabancami a prasknutím pri prípadnom páde. Vernee X je vybavený konektorom USB typ C, no v žiadnej z jeho hrán nenájdete 3,5 mm audio konektor. Výrobca tak pribalil aj redukciu.

vernee x
© Vernee

Vernee X sa predáva od 18. decembra nedávneho minulého roka, poháňa ho najnovší čipset výrobcu MediaTek s označením Helio P23, 6 GB operačná pamäť so 128 GB úložiskom a 6200 mAh batéria.

Výrobca predáva model Vernee X stále prostredníctvom dvorného predajcu GearBest so stabilnou cenou približne 242 EUR. Čerstvé video z rozbaľovania si môžete pozrieť nižšie a ďalšie detaily nájdete TU.

Vernee X unboxing


– Tlačová správa –