Úvod Výrobcovia Vernee Vernee X ako najlepšia voľba? Toto je TOP 5 dôvodov výrobcu, prečo...

Vernee X ako najlepšia voľba? Toto je TOP 5 dôvodov výrobcu, prečo stojí za to

Tlačová správa.

1
vernee x
© Vernee

Vernee X je najnovším smartfónom stále mladého čínskeho výrobcu, ktorý chce byť zaujímavý aj kvôli technológiám, nie iba vďaka klasicky nízkej cene. Výrobca najnovšie rozposlal TOP 5 dôvodov, prečo Vernee X stojí za kúpu.

Vernee X bol až do súčasnosti dostupný iba so 6 GB operačnou pamäťou RAM a 128 GB interným úložiskom. Vrchol portfólia doplnia pamäťovo chudobnejšia (a lacnejšia) verzia so stále obstojnou 4 GB RAM-kou a 64 GB miestom pre dáta.

Na prvé miesto výrobca posadil displej, ktorý obsadil takmer celú plochu predného panela. Má uhlopriečku 6 palcov, moderný pomer strán 18:9 a FHD+ a rozlíšenie o hustote 1080 x 2160 pixelov.

Obrazovka je vyrobená IPS technológiou a je ako stvorená pre sledovanie filmov alebo hranie hier. Vzhľad zariadenia vylepšuje 2.5D sklo, ktoré displej prekrýva.

Vernee X
© Vernee

Za druhou priečkou sa nachádza dostatok výkonu a bohatá pamäťová konfigurácia, ktorá si poradí s každou operáciou. Čipset Helio P23 patrí medzi najnovšie sady výrobcu MediaTek, ktorý ho vyprodukoval 16nm FinFET procesom.

K tejto časti by sme ešte dodali plánovanú aktualizáciu operačného systému na verziu Android Oreo.

Vernee X
© Vernee

Do tretice Vernee vyzdvihuje štyri fotoaparáty s rôznymi kreatívnymi funkciami. 16 Mpx primárny senzor od Sony s clonou f/2.0 a PDAF zaostrovaním podporuje druhý 5 Mpx snímač. Druhý 5 Mpx snímač sa nachádza aj na prednej strane. Tam ale pomáha 13 Mpx senzoru výrobcu Omnivison s horšou svetelnosťou f/2.8.

Do výberu najlepších vlastností sa dostali bezpečnostné prvky. Snímač odtlačkov prstov sa kvôli priestorovým pomerom na prednej strane presunul na zadnú stranu zariadenia. Vpredu zostávajú dve kamery, ktoré slúžia aj pre odomknutie zariadenia. Rozpoznávanie tváre má prebiehať rýchlo aj v neideálnych prostrediach.

Vernee-X
© Vernee

Rebríček finalizuje gigantická batéria. Aj keď na to Vernee X možno nevyzerá, do jeho útrob sa vpratal až 6200 mAh zdroj energie. Pri takto veľkej batérii je dôležité rýchle  9V/2A nabíjanie.

Batéria znesie dva a pol užívateľského dňa výdrže a v špeciálnom úspornom režime až 76 dní v pohotovosti.

Vernee X nájdete v ponuke predajcu Aliexpress, pričom by sa v nej mal už nachádzať aj lacnejší model s menšími kapacitami pamätí. Ponuku nájdete TU a oficiálny web výrobcu na adrese vernee.cc.