Úvod Novinky Zariadenia Ulefone na podujatí MWC 2018 ukáže prvý smartfón s 12nm čipsetom Helio...

Ulefone na podujatí MWC 2018 ukáže prvý smartfón s 12nm čipsetom Helio P70

Tlačová správa.

1
ulefone T2 Pro

Mobile World Congress 2018 bude prebiehať od 26. februára do 1. marca v španielskej Barcelone. Podujatie bude hostiť spoločnosti z celého sveta, ktoré sa budú snažiť zaujať návštevníkov novými zariadeniami a technologickými inováciami.

Vidieť by sme mali niekoľko horúcich premiér, a to nielen z dielní veľkých spoločnosti, ale aj z produkcie menších hráčov. Tento rok na podujatí MWC 2018 nájdeme aj čínskeho výrobcu Ulfeone, ktorý tam predvedie svoj nový TOP model menom Ulefone T2 Pro.

Čo je možno zaujímavejšie, tento smartfón bude poháňať zatiaľ neexistujúci čipset Helio P70, ktorý bude mať na svedomí spoločnosť MediaTek. Ulfeone sa novou výkonnostnou sadou pochválil na sociálnej sieti Twitter.

Ulefone T2 Pro príde s moderným dizajnom, ktorého základom bude displej zaberajúci takmer celú prednú stranu. Ako bude zariadenie vyzerať, vidíte nižšie.

Ulefone T2 Pro
Ulefone T2 Pro © Ulefone

Späť k čispetu, spoločnosť MediaTek vyrobí sadu Helio P70 pokrokovým 12nm FinFET procesom. Aj keď nepôjde o čistokrvný high-end čipset, súčasťou architektúry bude špecializovaná jednotka zameraná na umelú inteligenciu a druhá generácia strojového učenia TensorFlow od Google.

Vysoký, aj keď nie najvyšší výkon nový čipset poskytne s dôrazom na lepšiu energetickú efektívnosť. Sada Helio P70 mala dosiahnuť v testovaní AnTuTu vyššie skóre ako sada Snapdragon 660. Výkonom sa skôr mala priblížiť k procesorovej sade Snapdragon 835.

Smartfón Ulefone T2 Pro zatiaľ nemá oficiálnu špecifikáciu. Ohlásený je iba čipset a hádať môžeme použitie obvyklých prostriedkov súčasnosti ako duálny fotoaparát alebo novinku, snímač odtlačkov pod displejom.

Podujatia Mobile World Congress 2018 sa zúčastníme aj my, odkiaľ vám sprostredkujeme tie najčerstvejšie novinky a informácie.