Úvod Výrobcovia Ulefone OFICIÁLNE: Ulefone Armor 2S s IP68 certifikáciou je tu!

OFICIÁLNE: Ulefone Armor 2S s IP68 certifikáciou je tu!

Tlačová správa.

0

Po tom, ako Ulefone predstavil niekoľko zariadení s bezrámikovým displejom sa vracia späť k tomu, čo vie azda najlepšie – k poriadne odolným smartfónom. Ich novinka sa volá Ulefone Armor 2S a ponúka slušnú odolnosť a parádnu výbavu. Poďme sa pozrieť na to, čo všetko ponúka.

Podobne, ako jeho predchodcovia aj Ulefone Armor 2S disponuje certifikáciou IP68, čo v praxi znamená, že ho môžeš s kľudným svedomím ponoriť do hĺbky 1,5 metra po dobu 30-tich minút. Okrem toho zvláda aj pád na zem z výšky 1,2 metra.

Ulefone Armor 2S
Ulefone Armor 2S ponúka kvalitnú konštrukciu

Ďalšou veľkou výhodou tohto smartfónu je jeho batéria, ktorá ponúka kapacitu až 4 700 mAh a 9V/2A technológiu rýchlonabíjania. Na jedno nabitie ti teda bez väčšieho úsilia vydrží dva pracovné dni.

Okrem poriadnej odolnosti ponúka Ulefone Armor 2S aj štvorjadrový procesor MediaTek MT6737T, 2 GB operačnej pamäte RAM64 GB rozšíriteľné úložisko (až o 256 GB). Je to teda dosť na to, aby si mal pri sebe telefón, ktorý nebude mať problém s bežnými aplikáciami. Zadnú stranu okrem toho zdobí 13 Mpx senzor, prednú zas 8 Mpx jednotka.

Na zariadení nájdeš až 6 fyzických tlačidiel, ktoré sú na moderných telefónoch skôr vzácnosťou. Okrem toho, konštrukcia zariadenia zabezpečuje maximálnu ochranu v rôznych podmienkach. Výrobca tvrdí, že ich telefón vydrží teploty v rozmedzí od – 40 stupňov do 80 stupňov Celzia.

Ulefone Armor 2S
Ulefone Armor 2S je poriadne odolný. Foto: Ulefone

Zvyšok špecifikácií zakončuje 5,0-palcový FHD displej, duálny blesk na zadnej strane, samostatný čip pre spracovanie audia, USB CAndroid 7.0 Nougat. Ulefone Armor 2S je dostupný v štyroch farebných prevedeniach: zlatom, tmavo sivom, červenom a zelenom.

Ak chceš o zariadení získať viac informácií, zamier na web výrobcu. Ak ťa zaujalo natoľko, že rozmýšľaš nad kúpou tak vedz, že tak môžeš spraviť cez Aliexpress, kde momentálne stojí len 168,50 €.