Úvod Hry Sťahuj TOP 5 platených hier, ktoré sú dočasne k dispozícii zadarmo!

Sťahuj TOP 5 platených hier, ktoré sú dočasne k dispozícii zadarmo!

0
aplikácie

Ak ste nevyužili zľavy na populárne hry Baldur’s Gate, ktoré mimochodom stále platia, siahnuť môžete po piatich úplne bezplatných prémiových hrách. Ide o hry s vyšším počtom stiahnutí a s dobrými hodnoteniami.

Bezplatnou stálicou je titul Hitman Sniper, ktorý je v 100-percentnej zľave už po niekoľkýkrát. Hra to je vydarená, o čom svedčia aj jej hodnotenia. Vy, ako Agent 47, absolvujete 150 rôznych misií, v ktorých musíte zlikvidovať vybrané ciele strelami z poriadnej diaľky.

Na výber máte z celkových 16-tich unikátnych zbraní, čiže sa určite nudiť nebudete. Správna muška je iba vo vašich rukách.

Druhou hrou v úplnej zľave je CELL 13. Titul reprezentuje žáner logických puzzle hier, kde zužitkujete kreativitu a jedinečné postupy. Vrámci hry sa ocitnete v jednej z 13-tich obrích buniek, z ktorej sa dostanete práve pomocou logických riešení.

Hlavolamom je dosť, niektoré sú smiešne jednoduché, iné zase až nemožne náročné. Hra má peknú grafiku, pokojný audio sprievod a nadšenci žánru od nej neodtrhnú oči.

Dungeon Defense je úplne z iného súdka. Obranná akčná hra je oblečená do poctivej retro grafiky. V hre musíte brániť svoje opevnenie pred nájazdmi všemožných nepriateľov a hrdinov.

Hra je jednoduchá na ovládanie, čo z nej robí zaujímavú voľbu pre občasnú zábavu.

Dobrodruhom ulahodí hra Survival Island: Evolve Pro! Ocitnete sa vo voľnej prírode pustého ostrova, pričom vôbec netušíte, ako ste sa tam dostali. Ako prvé musíte nájsť jedlo. Až potom sa poobzeráte po ďalších zdrojoch a primitívnych nástrojoch, vďaka ktorým si vybudujete prístrešok.

Simulátor boja o prežitie vie byť zábavný. Chýba však hra pre viacerých hráčov, ktorá by tento typ hry rozhodne povýšila. Dobrou správou je, že autori na takomto rozšírení pracujú.

Hra TA: Little Red Riding Hood vás zavedie do rozprávkového sveta červenej Karkulky, v ktorom sa musíte doslova preskákať z jedného nebezpečného ostrova na druhý. Počas cesty budete zbierať jabĺčka a rôzne bonusy.

Hrá má pekné efekty, grafiku a dobre poslúži pri zabití dočasnej nudy v MHD, v čakárni u lekára a tak podobne.

Všetky uvedené hry si môžete stiahnuť z odkazov nižšie, ktoré vás presmerujú priamo do obchodu Google Play. Zľavnené hry Baldur’s Gate nájdete TU.

Sťahuj