Úvod Zariadenia Pozrite sa, ktoré telefóny nakupovali Slováci pred Vianocami najviac

Pozrite sa, ktoré telefóny nakupovali Slováci pred Vianocami najviac

Inzercia.

6

Mesiac december na stránkach Pricemania.sk potvrdil, že slovenskí spotrebitelia obľubujú kvalitné smartfóny vyššej triedy a vlajkové lode od Samsungu, Huawei a Apple. Pozrite si top 10 smartfónov, ktoré bodovali v rebríčku obľúbenosti v decembri.

TOP 10. Huawei P9

Porovnať ceny (Huawei P9)

Kedysi vlajková loď od Huawei, dnes P9 zastupuje vyššiu strednú triedu. Výnimočnosť mu dodáva nielen elegantné spracovanie a kovová konštrukcia s 5,2” HD displejom, ale aj hybridná technológia zaostrovania fotoaparátu s dvomi 12 Mpx 6-článkovými objektívmi. O intuitívne požívateľské prostredie sa postará Android 6.0 Marshmallow a plynulý chod zabezpečí osemjadrový procesor Huawei Kirin 955. Výdrž batérie pri kapacite 3000 mAh vás rozhodne nesklame.

TOP 9. Apple iPhone 7 128GB

Porovnať ceny ( Apple iPhone7 128GB)

Medzi Top 10 obľúbených smartfónov nepochybne patrí aj Apple iPhone 7 128GB. Svoje miesto si v rebríčku určite zaslúži vďaka vyladenému farebnému spektru, čím je obraz telefónu nádherne jasný a spolu s 12 Mpx fotoaparátom s optickou stabilizáciou obrazu tvoria ideálnu kombináciu na zachytenie všetkých zážitkov. S čipom A10 Fusion môžete zažiť skvelý výkon bez zaváhania.

TOP 8. Samsung Galaxy A5 (2017)

Porovnať ceny (Samsung Galaxy A5 (2017)

Na ôsmom mieste sa umiestnil Samsung Galaxy A5, verzia pre rok 2017. Ten telefónu dodáva prívlastok „inteligentný rad novej generácie.“ Luxusný vzhľad 5,2-palcového displeja v HD rozlíšení prináša kombinácii kovu a skla, ktorá zaistí nielen dokonalý dizajn, ale aj odolnosť voči vode a prachu. Vďaka 16 Mpx prednému aj zadnému fotoaparátu bude každá vaša snímka zážitkom.

TOP 7. Huawei P10 Lite

Huawei P10 Lite

Porovnať ceny (Huawei P10 Lite)

Siedme miesto si vyslúžila obľúbená light verzia P10. Huawei si aj na Lite verzii dá poriadne záležať, čo je pri tomto smartfóne jasné hneď na prvý pohľad. Nádherne opracovaný diamond-cut kovový rám v kombinácii so zaobleným 2.5D sklom ponúka 5,2-palcovému displeju s Full HD rozlíšením možnosť vyniknúť. O výkon sa stará osemjadrový procesor Kirin 658, ktorý len tak nezaváha a zabezpečí plynulosť vašej práce či zábavy s telefónom.

TOP 6. Samsung Galaxy A3 (2017)

Porovnať ceny (Samsung Galaxy A3 (2017)

Svoje miesto favorita si zaslúži aj Samsung Galaxy A3 (2017), ktorý má už na prvý pohľad čo ponúknuť. Kov a 3D sklo na 4,7-palcovom AMOLED displeji pôsobia moderne. So zadným 13 Mpx fotoaparátom zaznamenáte okolitý svet taký, aký skutočne je. S technológiou Always On Display budete mať presný čas aj dátum neustále k dispozícii, bez nutnosti zapínať telefón, čo vám šetrí nielen váš čas, ale aj batériu.

TOP 5. Samsung Galaxy S8 64GB

Porovnať ceny (Samsung Galaxy S8 64GB)

Na piatom mieste sa umiestnila najnovšia generácia radu Galaxy S, ktorá spôsobila na trhu so smartfónmi revolúciu. Telefón padne priamo do dlane vďaka neviditeľnému rámiku vyplneného širokouhlým displejom, a to pri zachovaní ideálnych rozmerov 5,8 palca. O plynulosť a fungovanie celého systému sa stará osemjadrový procesor Exynos 8895, ktorý navyše šetrí batériu. Tešiť sa môžete na bezdrôtové nabíjanie, skvelý fotoaparát, skener očnej dúhovky a snímač odtlačkov prstov.

TOP 4. Huawei P9 Lite

Porovnať ceny (Huawei P9 Lite)

Na štvrtom mieste zapôsobil P9 Lite, ktorý priniesol kombináciu kovového rámu a skla, ktorým je pokrytá celá predná aj zadná strana telefónu, čo pôsobí minimalisticky, no napriek tomu luxusne. Od vlajkovej lode nemá tento model až tak ďaleko. 5,2-palcový Full HD displej poskytuje možnosť vyniknúť fotografiám s perfektnou ostrosťou jeho 12 Mpx fotoaparátu. O bezpečnosť sa postará čítačka odtlačkov prstov a o prácu zas bez zaváhania osemjadrový procesor o takte 2,1 GHz.

TOP 3. Huawei P10 Dual

huawei p10
Huawei P10

Porovnať ceny (Huawei P10 Dual)

Tretí najobľúbenejší smartfón je model P10 od Huawei, ktorý si vás získal puncom vlajkovej lode a bezkonkurenčnou cenou. Celokovové, oblé telo mobilu padne akurát do dlane. S 5,1-palcovým displejom, ktorý chráni nová generácia odolného skla Gorilla Glass 5 s 2.5D profilom, si zas užijete zábavu i prácu zároveň. Pod kapotou ukrýva 8-jadrový procesor Kirin 960 s maximálnym taktom 2.4 GHz, čo vám zabezpečí rýchlu prácu aj možnosť multitaskingu.

TOP 2. Samsung Galaxy S7 32GB

Porovnať ceny (Samsung Galaxy S7 32GB)

Druhý najobľúbenejší smartfón je Samsung Galaxy S7 32GB. Dokonalá symbióza 3D skla a kovovej zliatiny vytvorili unikátny dizajn 5,1-palcového displeja s Full HD rozlíšením. Galaxy S7 určite poteší aj vysokokapacitnou batériou a funkciou rýchleho bezdrôtového nabíjania, ako aj podporou rozhrania Vulkan API, ktoré vám poskytne zážitok z hier aj dramatické efekty. S Galaxy S7 vám určite nič neujde, napríklad vďaka funkcii Motion Photo môžete zachytiť tri sekundy predtým, než stlačíte spúšť fotoaparátu.

TOP 1. Samsung Galaxy S7 32GB Edge

Samsung Galaxy S7 edge

Porovnať ceny (Samsung Galaxy S7 32 GB Edge)

Absolútnym víťazom sa stal Samsung Galaxy S7 Edge 32GB. Ultra tenký model s hrúbkou len 7,7 mm a zakriveným 5,5-palcovým Super AMOLED displejom je elegantný a moderný zároveň. V zakrivenej časti si môžete jednoducho spustiť najobľúbenejšie aplikácie, ktoré máte hneď na dosah. Osem jadier procesora  Exynos 8890 sa zas postará o nadštandardný výkon. Vďaka 12 Mpx fotoaparátu s optickou stabilizáciou obrazu jediným ťuknutím zaznamenáte svoje zážitky v nádhernej kvalite.