Úvod Zariadenia Máš telefón, ktorý sa vie nabíjať bezdrôtovo? Využi to touto nabíjačkou, ktorá...

Máš telefón, ktorý sa vie nabíjať bezdrôtovo? Využi to touto nabíjačkou, ktorá stojí len 13,68 €!

Kvalitná bezdrôtová nabíjačka nemusí byť drahá. Tu je dôkaz.

2

Ak máš doma telefón, ktorý podporuje bezdrôtové nabíjanie (Galaxy S7, S8, Note 8 a pod.), možno ani nevieš, o koľko pohodlnejšie by bolo bezdrôtové nabíjanie.

Telefón na nabíjačku stačí položiť a o zvyšok sa postará technológia Qi. Nemusíš tak zbytočne hľadať káblik a strkať ho do konektora, čo niekedy aj pri USB C chvíľu trvá. Viem, nie je to koniec sveta, no bezdrôtová nabíjačka je o čosi príjemnejšia.

V ponuke obchodu Geekbuying sa objavila nabíjačka od renomovaného výrobcu Tronsmart, ktorý vyrába rôzne nabíjačky. Či už do auta, multifunkčné nabíjačky alebo bezdrôtové nabíjačky. Model Tronsmart WC01 AirAmp sa po novom dostal do ponuky overeného obchodu, kde stojí len 13,68 €. Pre aktivovanie nižšej ceny potrebuješ zadať zľavový kód TSAUDIO4. Samozrejme, poštovné budeš mať zadarmo a doplácať nebudeš ani daň.

Nabíjačka je kompatibilná so všetkými zariadeniami podporujúcimi štandard Qi, ktoré vie dodať 10 W šťavy. Nabíjačka okrem toho disponuje odvetrávacími otvormi špeciálne prispôsobenými tak, aby sa telefón neprehrial a nepoškodil. Okrem toho má v sebe ochranu proti prepätiu a prebitiu.

Výrobca uvádza, že taký Galaxy S8 dokáže nabiť za 2 hodiny a 44 minút, Note 8 za 2 hodiny a 58 minútiPhone X za 3 hodiny a 25 minút.

Celkovo tak ide o zaujímavý kúsok, ktorý by nemal chýbať vo výbave každého fanúšika smartfónov, ktorý si chce spríjemniť život. Rozhodovanie však necháme len a len na vás.