Úvod Aplikácie SŤAHUJ dobre hodnotenú aplikáciu počasia, ktorá je dočasne k dispozícii úplne zadarmo

SŤAHUJ dobre hodnotenú aplikáciu počasia, ktorá je dočasne k dispozícii úplne zadarmo

3
aplikacia
Ilustr. foto

Aplikácie slúžiace pre predpoveď počasia patria medzi vôbec najpoužívanejšie a preto by bola škoda, ak by ste premeškali dočasnú 100-percentnú zľavu, ktorá sa týka jednej z nich.

Aplikácia Weather App Pro stojí v bežnom režime 3,09 EUR a viac ako 1800 užívateľov jej udelilo hodnotenie 4,8 z 5 hviezd.

Aplikácia je pomerne komplexná a v podstate v nej nájdete všetko, čo sa predpovede počasia týka. Po prvom otvorení aplikácie si nastavíte formát času a jednotky, v ktorých sa bude zobrazovať teplota a rýchlosť vetra.

Natívne sú vypnuté oznámenia a zobrazenie v stavovom riadku, čo môžete samozrejme hneď po prvom zapnutí zmeniť.

aplikacia pocasia

Po absolvovaní základných nastavení sa pred vami objaví obrazovka s detailnou aktuálnou a hodinovou predpoveďou počasia. Grafické prevedenie je vcelku klasické a podobné rozloženie využívajú aj niektoré konkurenčné aplikácie počasia.

Hodinovú predpoveď dopĺňa prognóza zrážok pre najbližšie dni. Pri hodinovej aj dlhodobej predpovedi si môžete zobraziť viac podrobností. Potiahnutím prsta po obrazovke sprava doľava sa zobrazí predpoveď pre ďalšie umiestnenia, ktoré si sami zvolíte.

aplikaciu pocasia

Potiahnutím prsta v opačnom smere zobrazíte bočný panel, kde sa nachádzajú nastavenia spomenuté v úvode, ale aj dôležitý radar a možnosti zdieľania. Samozrejmosťou je widget, resp. widgety pre domácu obrazovku o rozmeroch 5×5 a 5×4.

Aplikácia je veľmi dobre optimalizovaná, beží veľmi hladko a okamžite reaguje na každý podnet. Odpustiť jej musíte niekoľko kozmetických chýb slovenskej lokalizácie (nastavenie jednotka, vývojka, hotový namiesto hotovo a pod.).

Ak vás vaša súčasná appka počasia omrzela a chcete vyskúšať niečo nové, teraz máte dobrú šancu. Aplikáciu Weather App Pro nájdete v obchode Play na tejto adrese. S inštaláciou neotáľajte, bezplatná dostupnosť je časovo obmedzená.