Úvod Udalosti CES 2018 Sennheiser má nové bezdrôtové štuple. Vydržia hrať 6 hodín na jedno nabitie

Sennheiser má nové bezdrôtové štuple. Vydržia hrať 6 hodín na jedno nabitie

2
sennheiser
© Sennheiser

Každý milovník hudby vie, že Sennheiser vyrába veľmi dobré slúchadlá, pri ktorých to nepreháňa s cenou. Zaujímavým pomerom ceny voči výbave zaujal najnovší produkt s označením CX 6.00BT.

Sennheiser CX 6.00BT sa budú predávať za 99 EUR a výrobca hovorí, že sprostredkujú čistý, detailný zvuk so zosilneným podaním basov. Skutočnú kvalitu zvuku preveria až prvé testy, no vzhľadom na povesť značky budeme slovám tvorcov veriť.

Slúchadlá pripojíte k zdroju hudby. resp. zvuku pomocou technológie Bluetooth 4.2. Okrem hudby si môžete vychutnať telefonovanie pomocou integrovaného mikrofónu s potláčaním okolitého hluku a dokonca sú k dispozícii hlasové príkazy, vďaka ktorým preveríte zostávajúcu kapacitu batérie a pár ďalších údajov.

Sennheiser
© Sennheiser

Batéria vydrží na jedno nabitie 6 hodín. Výdrž kompenzuje technológia rýchleho nabíjania cez USB, ktorá zabezpečí dve hodiny reprodukcie iba po desiatich minútach nabíjania. Do plnej kapacity sa slúchadlá nabijú za necelú hodinu a pol.

Výhody pokračujú podporou pre štandard kvality Qualcomm apt-X, slúchadlá sú výnimočne ľahké, majú iba 14 gramov, pripojiť ich dokážete k dvom rôznym zariadeniam súčasne a dostupné budú v priebehu tohto mesiaca, čiže v januári.

Sennheiser
© Sennheiser

Ak by ste si chceli slúchadlá Sennheiser CX 6.00BT vyskúšať hneď, navštíviť by ste museli južnú halu číslo 1 výstaviska CES 2018, ktoré aktuálne prebieha v americkom Las Vegas.