Úvod Samsung Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9 a S9+: Objavila sa informácia o tom, kedy sa začne predávať

Samsung Galaxy S9 a S9+: Objavila sa informácia o tom, kedy sa začne predávať

Vlajkové lode od Samsungu majú prísť v marci. Predstavené budú 26. februára.

1
Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9 ©onLeaks

Samsung Galaxy S9 a S9+ sú tak, ak ich predchodcovia očakávané zariadenia, na ktoré čakajú tisíce ľudí po celom svete. O tom, čo všetko ponúknu a ako budú vyzerať informuje takmer denne.

K oficiálnemu predstaveniu dôjde už budúci mesiac, v Barcelone. V porovnaní s minulým rokom ide o zmenu. Vtedy Samsung novinky predstavil v New Yorku, resp. Londýne a aj to až v marci.

Podľa dobre známeho informátora Evana Blassa, ktorý informácie čerpal z dobre informovaného výrobcu známeho príslušenstva pre telefóny, má byť Samsung dostupný už 16. marca. Predobjednávky majú začať presne 1. marca.

Deň pred MWC?

To by sedelo aj s tým, ako Samsung zvykol predstavovať zariadenia v minulosti. Blass tvrdí, že k predstaveniu dôjde už 26. februára na MWC 2018 v Barcelone. Dvadsiatyšiesty február spadá na pondelok (je to zároveň prvý deň MWC), veľké predstavenia sa zvyknú konať už deň vopred, v nedeľu. Rovnaký postup očakávame aj v prípade Galaxy S9 a S9+.

S rovnakým dátumom prišiel aj server SamMobile, ktorý citoval iný zdroj. Podľa ich informácií má byť S9 a S9+ najskôr dostupný v USA a Južnej Kórei a až potom vo zvyšku sveta.

Či to bude už tak či onak, od predstavenia nás delí niečo vyše mesiaca, čo zbehne ako voda. Ak by si chcel vedieť, na čo všetko sa môžeš tešiť, nezabudni si prečítať naše veľké zhrnutie.