Úvod Samsung Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9 na prvom VIDEU: Prvé zábery klenotu medzi telefónmi!

Samsung Galaxy S9 na prvom VIDEU: Prvé zábery klenotu medzi telefónmi!

Pozeráš sa na skutočný Galaxy S9, ktorý Samsung ukáže presne o mesiac.

15
Samsung Galaxy S8. Foto: Digital Trends

Samsung Galaxy S9 a Galaxy S9+ sú fakt blízko. Juhokórejský gigant ich má predstaviť na tohtoročnom Mobile World Congress konajúcom sa v Barcelone. Tušili sme to už dlhšiu dobu, nedávno to však potvrdil samotný predstaviteľ Samsungu.

Rovnako vieme, ako bude telefón približne vyzerať. Ak teda Samsung neplánuje nejaké mega obrovské prekvapenie (čo pravdepodobne neplánuje), väčšina informácií poukazuje na veľmi podobný dizajn, ktorý sme mohli vidieť pri Galaxy S8.

Pár vylepšení uvidíme na prednej strane a o niečo viac na zadnej strane. Medzi tie hlavné zmeny má patriť zmenené umiestnenie snímača odtlačkov prstov, ktorý bude po novom pod fotoaparátom, resp. fotoaparátmi. Galaxy S9 ponúkne len jeden, Galaxy S9+ až dva fotoaparáty.

Vo videu sa však nezameriame na zadnú stranu. Namiesto toho sa pozrieme na jeho prednú stranu natočenú niečím, čo má horšiu kvalitu než zemiak. Samotné video má názov „Test citlivosti na dotyk“ a pravdepodobne pochádza z výrobnej linky. Výrobcovia zamestnávajú ľudí, ktorých úlohou je narýchlo otestovať každé vyrobené zariadenie, aby zistili či pri výrobe nedošlo k poškodeniu dotykovej vrstvy.