Úvod Samsung Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9 môže ponúknuť „Inteligentný sken“: Kombináciu Face Unlock a skenera dúhovky

Samsung Galaxy S9 môže ponúknuť „Inteligentný sken“: Kombináciu Face Unlock a skenera dúhovky

Samsung chce skombinovať Face ID a skener dúhovky.

0

Samsung bude pri uvedení Galaxy S9 pravdepodobne bojovať s Apple a jeho Face ID systémom. Vyplýva to z informácií, ktoré priniesol server XDA-Developers. Jeden z jeho členov totiž doslova rozpitval aplikáciu nastavení, najnovšej beta verzie systému Android 8.0 Oreo.

V nej našiel zmienku o prítomnosti nastavenia „Intelligent Scan“.

Inteligentný sken tváre neponúka ani Galaxy S8, ani S8+, ani Note 8. Dá sa teda predpokladať, že táto funkcia je určená pre Galaxy S9 a jeho väčšieho súrodenca, S9+. Používateľ mweinbach dokonca našiel aj video, ktoré má používateľom vysvetliť, ako bude inteligentný sken fungovať.

Ako môžete vidieť, inteligentný sken je podobne, ako skener dúhovky či Face ID, určený pre odomknutie zariadenia. Samsung túto funkcionalitu jednoducho kombinuje do jedného balíčku, čo by malo zabezpečiť podstatne vyššiu bezpečnosť.

 

Viac sa dozvieme už 25. februára, keď Samsung predstaví svoju novinku na MWC 2018 v Barcelone. AndroidPortal.sk bude na mieste, viac informácií prinesieme priamo z Barcelony.