Úvod Samsung Samsung Galaxy S9+ Samsung Galaxy S9+ sa objavil v krátkom užívateľskom videu. Ide o podvrh

Samsung Galaxy S9+ sa objavil v krátkom užívateľskom videu. Ide o podvrh

0
Galaxy S9
Súčasná generácia Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S9+ ešte oficiálne neexistuje, no už sa na verejnosti objavila jeho replika, resp. skôr nepodarená napodobenina. Objavila sa vo videu neznámych čínskych autorov, pričom má evokovať skutočné zariadenie.

Samsung Galaxy S9+ nebude mať po dizajnovej stránke ďaleko od súčasnej generácie. Pribudnúť má duálny fotoaparát a snímač odtlačkov sa presunie do priestoru pod fotoaparátmi.

Tieto inovácie badať aj na zariadení, ktoré sa objavilo v krátkom užívateľskom videu. Pozornejšiemu oku však neunikne niekoľko podstatných detailov. V prvom rade, spodná horizontálna hrana je hrubšia ako tá horná.

Chýba tiež typické zakrivenie displeja, hlavné tlačidlo na boku smartfónu je neprirodzene veľké a v ponuke chýbajú niektoré povinné aplikácie Samsungu. Napríklad Galaxy Apps, Samsung S Health a podobne.

Aplikácia fotoaparátu taktiež zrovna nezodpovedá realite, keďže sa líši od tej, ktorú najbližšie nájdeme v Galaxy Note8. Už len zobrazovacie schopnosti displeja nezodpovedajú AMOLED štandardu. Čierna farba pozadia na obrazovke uzamknutia nie je dokonalou čiernou.

„Uniknuté video“ s Galaxy S9+ je jednoducho podvrhom.