Úvod Aplikácie Sledujte pohyb Zeme, Slnka, Mesiaca a ďalších kozmických telies v úžasnej aplikácii

Sledujte pohyb Zeme, Slnka, Mesiaca a ďalších kozmických telies v úžasnej aplikácii

0
pohyb Zeme

Milovníci vesmíru a hviezdnej oblohy môžu nájsť v obchode Google Play jednu úžasnú aplikáciu, ktorá je síce drahšia, no za svoje kvality si stále pýta spravodlivú cenu. Umožní vám totiž sledovať pohyb Zeme, no to však ani zďaleka nie je všetko.

Aplikácia sa nazýva COSMIC WATCH, stojí 4,69 € a čo dokáže vám prezradia snímky obrazovky nižšie.

COSMIC WATCH: Time and Space vám ukáže, ako Mesiac, Slnko, planéty a zoskupenia hviezd našej slnečnej sústavy obiehajú okolo planéty Zem. Funkcia cestovania v čase vám umožní zrýchliť čas, vďaka čomu uvidíte obiehanie v takej rýchlosti, v akej vám to najviac vyhovuje.

pohyb Zeme

Zároveň môžete vidieť, aké bude rozpoloženie vesmírnych objektov našej slnečnej sústavy v blízkej a vlastne aj vo vzdialenej budúcnosti. Vývojári dokonca zapracovali takzvaný detektor zatmenia Slnka.

Grafické spracovanie vesmírneho diania je doslova impozantné. Ovládače na ľavej strane rozhrania, ktoré je situované v režime na šírku, umožnia meniť zobrazenie rozloženia objektov a aby toho nebolo málo, ďalšie detaily si prispôsobíte v nastaveniach.pohyb Zeme pohyb Zeme

Typické ozubené koleso nastavení je po ruke rovnako, ako časomiera a funkcia cestovania v čase, ktoré sa nachádzajú na pravej strane rozhrania. Kontextové tri bodky ukryjú ovládače rozhrania a vy si tak môžete vychutnať pohľad na vesmírne dianie bez rušivých elementov.

Malý červený bod v rozhraní je taktiež užitočný. Jedným dotykom na tento bod okamžite zhotovíte snímku obrazovky, ktorú priamo z aplikácie dokážete zdieľať alebo uložiť do internej pamäte zariadenia.

pohyb Zeme

Aplikáciou COSMIC WATCH: Time and Space istotne nepohrdne žiadny vesmírny nadšenec. Ak vás zaujala, priamo do obchodu Google Play vás presmeruje tento odkaz.