Úvod Výrobcovia Xiaomi Keramický Xiaomi Mi MIX 2 so 128 GB pamäťou alebo lacná kamera...

Keramický Xiaomi Mi MIX 2 so 128 GB pamäťou alebo lacná kamera do auta: Využi zvýhodnenie cien!

Hľadáš parádne vybavenie pre každodenný život? Tieto zariadenia sú pre teba ako stvorené!

0
xioami mi mix 2
© Cafago

Azda vrchol čínskeho výrobcu Xiaomi predstavuje futuristický smartfón Mi MIX 2 s displejom takmer cez celú prednú plochu zariadenia, ktorý má uhlopriečku 5,99″ a jemné FHD+ rozlíšenie 2160 x 1080 pixelov.

Xiaomi Mi MIX 2

Cena: 467 € | Kupón: JPZ145

Xiaomi Mi MIX 2 je výkladnou skriňou značky a tomu zodpovedá aj vyššia cena. Nedostanete ale žiadne obmedzujúce riešenia.

Maximum výkonu totižto zastrešuje čipset Snapdragon 835 a nezaostávajú ani 6 GB a 128 GB pamäte. Batéria s kapacitou 3400 mAh vzhľadom na obrovský žiarivý displej a vysoký výkon zvládne maximálne jeden plnohodnotný deň výdrže.

mi mix 2
© Xiaomi

Doslova výnimočné je telo vyhotovené z tvrdej keramiky, ktoré je devízou najvyššej pamäťovej konfigurácie. Telo sa len tak ľahko nepoškriabe a pôsobí prémiovejšie ako hliník alebo sklo.

Na mieste je pochopiteľne USB C rozhranie či samostatný 12 Mpx fotoaparát so svetelnosťou f/2.0 a optickou stabilizáciou obrazu po štyroch osiach. Smartfón si rozumie snáď so všetkými 4G frekvenciami sveta, nechýba dual SIM funkcionalita, Bluetooth 5.0 a 3,5 mm audio konektor.

Cafago ponúka Xiaomi MI MIX 2 za viac ako 520 EUR. Zľavový kód s textom JPZ145 však cenu zníži na prijateľnejších 467 EUR. Tak ako v predošlom prípade, aj tento kód je platný iba do 31. januára 2018.
Xiaomi

Kamera Xiaoyi

Cena: 32,76 € | Kupón:  JPAV05

Hodiť sa tiež môže veľmi lacná palubná kamera do auta, ktoré vodiči hojne používajú aj v našich končinách.

Palubná kamera od Xiaoyi zaznamenáva video v FHD 1080p rozlíšení pri snímkovaní 30 FPS. Extra širokouhlý záber (130 stupňov) pokryje nesmierne veľa priestoru pred vozidlom a problém by nemal nastať ani za šera.

mi mix 2
© Cafago

Xiaoyi nie je novou cudzou značkou. Vzišla z označenia Xiaomi Yi, ktoré poznáme vďaka populárnym akčným kamerám a iným gadgetom.

Vysokú svetelnosť f/1.8 dopĺňa infračervený filter s nočným videním a objektív zložený zo šiestich sklenených elementov. 240 mAh batéria až takým problémom nebude, keďže je možné kameru napájať z 12V zásuvky. Napájací kábel má dĺžku až 3,5 metra.

mi mix 2
© Cafago

Kamera je prispôsobená pre používanie v aute. Pri neočakávanej situácii, nebodaj nehode, kamera automaticky zálohuje zaznamenaný obsah a uzamkne sa. Súčasťou kamery je 2,7-palcový LCD displej s rozlíšením 960 x 240 pixelov.

Kamere sa hodí microSD karta s maximálnou kapacitou 64 GB a rýchlejším zapisovaním dát. Kamera je sama o sebe cenovo dostupná. Predajca Cafago ju ponúka za necelých 46 EUR.

Cenu si ale môžete znížiť na 32,76 EUR, a to zadaním kódu pri objednávke s textom JPAV05. Pozor, kód stratí platnosť už 31. januára. Detaily nájdete v odkaze vyššie.