Úvod OnePlus OnePlus 5T OnePlus 5T prichádza v novej edícii Sandstone White. Predaj začína o pár...

OnePlus 5T prichádza v novej edícii Sandstone White. Predaj začína o pár dní

0
OnePlus 5T 
© OnePlus

Ak vyprodukujete smartfón, ktorý sa dobre predáva, je aktualizovaný a získava pozitívne hodnotenia, môžete sa sústrediť napríklad na nové farebné variácie alebo limitované edície. Presne ako OnePlus 5T Sandstone White. 

OnePlus 5T Sandstone White sa nelíši od bežného OnePlus 5T. Teda ak opomenieme tzv. pieskovcové biele farebné prevedenie zariadenia, ktoré ďalej decentne ozvláštňujú červené a čierne tlačidlá.

Tento model bude dostupný iba s 8 GB operačnou pamäťou a 128 GB úložiskom. Skromnejší variant so 6 GB RAM a 64 GB úložiskom je dostupný len v čiernom farebnom prevedení.

OnePlus 5T Sandstone White
© OnePlus

Povrchová úprava odkazuje na prvé smartfóny s logom OnePlus, modely OnePlus One a OnePlus Two, čo je vynikajúce. Povrch je totižto matný a má jemnú textúru, vďaka čomu sa jednoducho bude skvele držať v ruke. Zabudnite na klzké a lesklé sklo s odtlačkami prstov, ktoré dokáže z ruky ľahko vykĺznuť.

Kde a za koľko?

OnePlus 5T Sandstone White sa začne predávať 9. januára prostredníctvom vlastnej online predajnej siete výrobcu. To znamená, že stačí kliknúť SEM a počkať do budúceho utorka do desiatej hodiny.

OnePlus 5T 
© OnePlus

Pripraviť si musíte 559 EUR a rýchly klik, keďže sa môže stať, že sa novinka rýchlo vypredá. Výrobca nedrží masívne skladové zásoby a smartfóny sa v minulosti neraz vypredali, resp. došlo k predĺženiu dodacích lehôt.

OnePlus 5T Sandstone White