Úvod OnePlus OnePlus 5T OnePlus 5T za 391 € a bez DPH? Takto nízka cena tu...

OnePlus 5T za 391 € a bez DPH? Takto nízka cena tu nebola a tak skoro ani nebude!

Takto lacný OnePlus 5T nekúpiš ani priamo od výrobcu.

12
OnePlus 5T
OnePlus 5T

OnePlus 5T, najnovšia vlajková loď s cenou mid-range zariadenia, bola predstavená v priebehu novembra minulého roka. Na tróne vystriedala nemenej populárneho predchodcu, OnePlus 5. OnePlus 5T sa síce dá kúpiť priamo na oficiálnej stránke výrobcu, stál by ťa však minimálne 499 €. My ti poradíme, ako ho kúpiť lacnejšie.

Online predajca Geekbuying ponúka rovno niekoľko verzií smartfónu OnePlus, a to aj v rôznych farebných vyhotoveniach.

oneplus 5T
OnePlus 5T

Niektoré modely si môžete nechať doručiť bez toho, aby ste museli u nás na Slovensku dodatočne uhrádzať daň, čo je spojené s byrokraciou a ďalšími nákladmi.

Pri výbere spôsobu doručenia musíte zvoliť EU Priority Line, resp. HKEU Priority Line, čo sú síce platené spôsoby, no stále výhodné.

oneplus 5T

Takýmto spôsobom si môžete kúpiť OnePlus 5T v čiernom vyhotovení s 8 GB operačnou pamäťou a nadštandardným 128 GB úložiskom. Smartfón predajca Geekbuying ponúka za približne 489 EUR.

Zľavu vygeneruje až vložený kód s textom ONEPLUS5T1, ktorý cenu zredukuje na 464,60 EUR.

Ak chcete ešte nižšiu cenu, postačí vám 6 GB operačnej pamäte a stále dosť veľké 64 GB úložisko, OnePlus 5T v rovnakom farebnom prevedení momentálne stojí bezmála 413 EUR. Po zadaní kódu s textom ONEPLUS5T2 cena klesne na lukratívnych 391,24 EUR.

Aj v tomto prípade sa môžete zbaviť dodatočných nákladov so zdanením u nás voľbou doručenia EU Priority Line.

Možno náročnejším padnú vhod balíčky, v ktorých nájdete spolu so smartfónom rovno ochranný kryt a fóliu na displej. Vybrali sme lákavú červenú verziu s 8 GB RAM, 64 GB ROM a spomínaným príslušenstvom navyše, ktorá stojí s použitím kódu ONEPLUS5T5 takmer 465 EUR.

onepplus 5T

Výrobca OnePlus nedávno predstavil novú edíciu smartfónu v bielej farbe Sandstone White, ktorá má matný povrch s veľmi jemnou textúrou. Toto prevedenie by sa malo výborne držať v ruke, keďže je povrch zdrsnený.

Táto verzia je iba v predpredaji, ale aj tak si ju môžete predbežne objednať výhodnejšie. Kód s textom ONEPLUS5T8 cenu stiahne na 472,75 EUR. Aj v tejto voľbe odporúčame zvoliť expedovanie v rámci EU Priority Line.

Len pripomenieme, že OnePlus 5T poháňa výkonný čipset Snapdragon 835, ktorý sa nachádza pod kapotou mnohých vlajkových lodí súčasnosti. Výborný je tiež OLED displej s uhlopriečkou šiestich palcov, FHD+ rozlíšením a pomerom strán 18:9.

Zariadenie disponuje duálnym fotoaparátom (20 Mpx + 16 Mpx, oba s f/1.7) alebo 3300 mAh batériou s poriadne rýchlym DashCharge nabíjaním. Podrobnosti nájdete v článku z oficiálneho predstavenia.