Úvod OnePlus OnePlus 5T OnePlus 5T začína získavať aktualizáciu na OS Android 8.0 Oreo!

OnePlus 5T začína získavať aktualizáciu na OS Android 8.0 Oreo!

1
oneplus 5T
© Cafago

Majitelia najnovšieho kúsku z dielne OnePlus sa pomaly môžu pripravovať na inštaláciu najnovšej verzie systému OxygenOS 5.0.2, ktorá je postavená na očakávanom OS Android 8.0 Oreo. 

Jedná sa o prvý veľký update pre vlajkovú loď OnePlus 5T. Aktualizácia má zo začiatku čiastkový charakter, čiže ju v týchto dňoch obdrží iba malé percento užívateľov.

Ak všetko prebehne v poriadku a spätná väzba neodhalí závažnejšiu nezrovnalosť, výrobca softvérový balíček doručí formou OTA rozhrania všetkým vlastníkom OnePlus 5T. Overovanie by malo prebehnúť vo veľmi krátkom časovom slede, rádovo v dňoch.

OnePlus 5T 
© OnePlus

Samozrejme, najväčšou devízou aktualizácie je platforma OS Android 8.0 Oreo so všetkými jej inováciami. Výrobca doplnil najnovšiu bezpečnostnú záplatu, opravil systémové chyby a pridal nový dizajn pre ponuku s rýchlymi nastaveniami.

Povýšený je spúšťač užívateľského prostredia, verzia 2.2, galéria (v2.0), aplikácia počasia (v1.9) a správca súborov (v1.7.6). Nechýba ani funkcia odomykania tvárou, ktorá sa OnePlus skutočne podarila, je nesmierne rýchla.

Vlastníci smartfónu OnePlus 5T budú potrebovať, okrem trpezlivosti, stabilné WiFi pripojenie a dostatočne nabitú batériu.