Úvod Zariadenia Tento balíček ľudia milujú: Kvalitný smartfón + príslušenstvo za cenu, aká tu...

Tento balíček ľudia milujú: Kvalitný smartfón + príslušenstvo za cenu, aká tu ešte nebola!

Vybav sa kvalitným smartfónom a príslušenstvom, ktoré fakt stoja za to.

0
Nubia Z17 Lite
ZTE Nubia Z17 Lite © Geekbuying

Skvele vyzerajúci smartfón Nubia Z17 Lite z produkcie spoločnosti ZTE svojimi vlastnosťami zapadá do ideálnej strednej triedy. Kompromisy hľadať nemusíte. Vlastnosti sú viac ako dobré a pripísať si môžete zľavu.

ZTE Nubia Z17 Lite má veľmi štíhle bočné rámiky, ktoré obkolesujú 5,5-palcový displej s 1080p rozlíšením. Displej je osadený do celokovového tela a chráni ho odolná vrstva skla Gorilla Glass.

Čipset Qualcomm Snapdragon 653 pracuje s grafikou Adreno 510 a s až 6 GB operačnou pamäťou. Stačiť vám musí 64 GB úložisko, keďže ho nie je možné rozšíriť o microSD karty. Slot ale pojme dve aktívne SIM karty súčasne.

nubia z17 Lite
©Geekbuying

Výrobca nepodcenil ani duálny fotoaparát. Oba primárne obrazové snímače majú 13 Mpx rozlíšenie a vyrobila ich renomovaná spoločnosť Sony (PDAF, f/2,2). Jeden senzor sníma farebne a druhý čiernobielo pre čo najdokonalejšie zachytenie detailov. Prednú 16 Mpx kameru (f/2.0) pre zmenu vyrobil Samsung.

3 200 mAh akumulátor nabijete cez USB C a vďaka podpore technológie Qualcomm Quick Charge 3.0 aj poriadne rýchlo. Typické užívateľské prostredie Nubia UI 5.0 je postavené na OS Android vo verzii 7.0 Nougat.

Geekbuying ponúka tento podarený kus za bezmála 220 EUR. Pokiaľ však pri objednávke zadáte kód NUBIAZ17LTE, cena klesne o asi 9 EUR a dokonca dostanete darček. Nám sa ušli aj keď úplne základné, ale dobre slúchadlá Xiaomi Piston.

nubia-Z17
© Geekbuing

ZTE Nubia Z17 Lite sa dá zadovážiť ak ako kombinácia s príslušenstvom. Balíček s bezdrôtovými slúchadlami Encore stojí 228 EUR, hodiť sa tiež môže USB C kábel 4v1 alebo napríklad 25W prenosný reproduktor Element T6.

Všetky aktuálne dostupné balíčky nájdete na samostatnej stránke predajcu, ktorú nájdete na tejto adrese.