Úvod Výrobcovia Motorola Motorola začala predávať vôbec najlacnejší Moto Mod. U nás si ho zatiaľ...

Motorola začala predávať vôbec najlacnejší Moto Mod. U nás si ho zatiaľ nekúpite

0
moto mod
© motorola.com

Motorola začala tento týždeň predávať na americkej pôde nové príslušenstvo, ktoré je kompatibilné so všetkými generáciami smartfónov Moto Z. Moto Folio momentálne stojí necelých 12 dolárov a ide o tzv. flipový kryt.

Moto Folio možno úplne nezapadá do konceptu Moto Mod, keďže nemá žiadnu aktívnu funkciu (podobne ako kryt Moto Style Shell). Pripája sa však cez 16-pinový magnetický konektor a určený je pre všetky generácie smartfónov Moto Z, presne tak ako akékoľvek príslušenstvo Moto Mod.

Veľmi elegantný ochranný prostriedok je k dispozícii vo viacerých farbách a navyše je vybavený priestorom, do ktorého zasuniete platobnú kartu, doklady alebo bankovky. Ak smartfón náhodou stratíte, aspoň v tom nebude sám.

moto mod
Okrem zlatej je dostupná čierna a tmavo fialová verzia © motorola.com

Tento typ puzdra je medzi mnohými užívateľmi veľmi obľúbený. Niektorí ale tento druh považujú za peklo. Neustále otváranie a zatváranie magnetického krytu iba kvôli tomu, aby ste skontrolovali upozornenia alebo urobili okamžitú fotku vie časom otravovať.

Navyše, kryt tak trochu zabíja funkciu Moto Active Display, ktorá na obrazovke decentne zobrazuje čas, upozornenia a ďalšie informácie.

Či sa Moto Folio dostane aj do našich končín zatiaľ nevieme.