Úvod Zariadenia Výrobca Mophie predstavil powerbanku pre náročných. Má obrovskú kapacitu 22 000 mAh

Výrobca Mophie predstavil powerbanku pre náročných. Má obrovskú kapacitu 22 000 mAh

3
mophie
© AndroidHeadlines

Externé batérie pre dobíjanie, alebo ak chcete powerbanky, patria medzi najobľúbenejšie príslušenstvo používateľov technologických zariadení, hlavne smartfónov. Bez šťavy vďaka nim nezostanete na cestách, v horskej chate či v inej oblasti bez klasického zdroja elektrickej energie.

Powerbanky majú rôznu kapacitu, veľkosť, vyrábajú ich rozličné spoločnosti. Vybrať si je teda pomerne jednoduché. Tým najnáročnejším ale určite vyhovie najnovší produkt známej spoločnosti Mophie.

Výrobcu Mophie preslávili kryty s integrovanými externými batériami pre smartfóny iPhone a Samsung Galaxy. Predáva tiež napríklad podložky pre dobíjanie, USB C vodiče a podobný sortiment.

Najnovšie dielo výrobcu Mophie nesie pomenovanie Powerstation AC. V podstate ide o veľkú, resp. skôr väčšiu externú batériu s ohromnou kapacitou 22 000 mAh. Táto kapacita stačí na to, aby ste svoj smartfón nabili rovno niekoľkokrát. To samozrejme záleží aj od toho, akú veľkú batériu má.

mophie
© DigitalTrends

Mophie Powerstation AC si však poradí aj s vybitým notebookom, akčnou kamerou a prakticky s každým mobilným zariadením, ktoré potrebuje elektrickú energiu. Výdrž takého prenosného ultrabooku predĺžite napríklad o približných 15 hodín, čo je dosť.

Čo sa týka možností pripojenia, zariadenia nabijete cez USB-C s max. výkonom 30W, USB-A port a bežnú zásuvku s maximálnym výkonom 100W.

Telo powerbanky je potiahnuté textíliou, čiže sa s ňou bude príjemne manipulovať a jej povrch bežným užívaním nepoškodíte. Potrebovať tak nebudete ani žiadne prenosné puzdro alebo kufrík a o zostávajúcej kapacite vás informujú decentné LED indikátory.

To najhoršie na koniec. Spoločnosť Mophie si za svoje kvalitné produkty vždy nechala náležite zaplatiť. Powerstation AC nie je výnimkou a stojí 199,95 amerických dolárov. Nadávať na cenu nemusíte, keďže je novinka zatiaľ dostupná iba na trhu v USA.

Nech je cena akákoľvek, náruživí dobrodruhovia a cestovatelia by na takýto energetický zásobník určite nedali dopustiť.

Mophie Powerstation AC