Úvod Novinky Aktuálne Málo pamäte? 32, 64, 128 aj 256 GB Samsung microSD karty sú...

Málo pamäte? 32, 64, 128 aj 256 GB Samsung microSD karty sú zatiaľ najlacnejšie vôbec!

Hľadáš kvalitnú microSD kartu za dobrý peniaz? Toto neprehliadni!

6

Z našej nedávnej ankety vyplýva, že väčšina z vás slot pre microSD karty využíva naplno. Rozšíriť si pamäť zariadenia malou kartičkou je veľmi šikovné riešenie nedostatku vnútorného úložiska. Koniec koncov, aplikácie a hry sú čoraz väčšie a keď si so sebou chcete zobrať stiahnutú hru či filmy, bez microSD by ste to len tak ľahko nedali.

Akú kartu si však vybrať? Dajú sa kúpiť lacno aj tie s väčšou kapacitou? Dobrá otázka! Odpoveď je samozrejme, že dá, len treba hľadať. My sme sa spojili s kamarátmi z obchodu Geekbuying, ktorí pre čitateľov AndroidPortal.skTECHBYTE pripravili fakt namakanú zľavu.

MicroSD karta EVO Plus je odolná voči röntgenu

Pri hľadaní dobrej microSD karty by sme sa spoliehali na osvedčené značky, resp. výrobcov, ktorí s podobným príslušenstvom majú bohaté skúsenosti. Jedným z nich je aj Samsung, ktorý je priam špecialista na všetky úložné zariadenia či už ide o SSD disky alebo SD či microSD karty.

Rovnako je odolná voči magnetizmu.

Jedným z najpopulárnejších radov microSD kariet od Samsung je EVO Plus, ktorý kombinuje rýchlosť a spoľahlivosť. Okrem toho, nestojí až tak veľa, veď sa presvedčte. Nižšie rozpíšem modely podľa kapacity spolu so zľavovým kódom a cenou, za ktorú si ich môžeš kúpiť.

Samotná microSD karta disponuje UHS-3 technológiou (Class 10), čo v praxi znamená, že je schopná čítať dáta rýchlosťou 100 MB/szapisovať ich rýchlosťou 90 MB/s. Veľmi slušné parametre! Okrem toho je vodeodolná, odolná proti röntgenu, ako aj proti magnetizmu.

Slušná cena, že? Pri poštovnom môžete skúsiť šťastie a dúfať, že si colníci taký malý balíček s microSD kartou nevšimnú. Hlavne pri 32 GB a 64 GB verzii ste pod limitom preclievania, takže tam vám určite príde bez nutnosti doplácania DPH.

Pri drahších verziách to môžete risknúť alebo zvoliť jednu z platených dopráv, ktoré zabezpečujú vyhnutie sa precleniu. Geekbuying ponúka spôsob dopravy Railroad line (vlak) alebo EU Priority line, ktoré stoja 20,95 €, resp. 21,73 €.