Úvod Zariadenia Smartwatch Neprehliadni lacné inteligentné hodinky pre športovcov so vstavaným GPS!

Neprehliadni lacné inteligentné hodinky pre športovcov so vstavaným GPS!

0
inteligentne hodinky
© TomTop

Ak nešportujete alebo sa nevenujete náročnejšej turistike, inteligentné hodinky sú skôr štýlovou záležitosťou, respektíve iba predĺženou rukou smartfónu. Ak patríte k aktívnejšej skupine užívateľov, smart hodinky oceníte.

A nemusí ísť ani o drahý model. Medzinárodní online predajcovia ich majú v ponukách hneď niekoľko, s rôznymi výbavami a cenami. Výborne aktuálne vychádzajú inteligentné hodinky DTNO.I F5, ktoré bežne stoja ledva 56 EUR.

Hodinky pritom majú okrúhly OLED displej s priemerom necelého jedného palca a rozlíšením 96 x 64 pixelov. Rozlíšenie nie je veľmi jemné, čo však nevadí. Pre základné zobrazenie informácií stačí a devízou hodiniek sú skôr iné vlastnosti.

DTNO.I F5
© TomTop

Napríklad integrovaný GPS modul, ktorý vás bude navádzať a presne sledovať rovných 12 hodín nepretržite na jedno nabitie 380 mAh batérie. Bežná výdrž je ďaleko dlhšia a počíta sa rádovo v dňoch.

Povinnosťou hodiniek so zameraním na šport je snímač srdcového tepu, ktorý sa nachádza na obvyklom mieste, na zadnej strane hodiniek. Snímanie tepu môže prebiehať nepretržite, čo sa hodí pri aktívnej pohybovej činnosti.

inteligentne hodinky
© TomTop

Hodinky vyhodnotia výkon pri každom bežnom športe. Grafy a podrobné športové výstupy najlepšie zobrazí mobilná aplikácia, ktorú s hodinkami spojíte. Hodinkám neublížia ani nehostinné podmienky. Krytie IP67 je viac ako dostatočné a turistov tiež poteší sledovanie prevýšenia v rámci integrovaného barometra.

Náramky hodiniek majú šírku 20 milimetrov a sú vymeniteľné. V základe si môžete vybrať červený, zelený alebo nenápadnejší čierny náramok. Ako hodinky vyzerajú a fungujú najlepšie uvidíte v unboxing videu nižšie.

Cenu hodiniek je možné zraziť ešte nižšie na približne 47 EUR. Stačí pri objednávke zadať kód AJF5W. Hodinky DTNO.I F5 nájdete na webe predaju TomTop v tomto odkaze.

DTNO.I F5