Úvod Zariadenia Inteligentná domácnosť za pár EUR aj vďaka tejto WiFi zásuvke

Inteligentná domácnosť za pár EUR aj vďaka tejto WiFi zásuvke

0
inteligentna domacnost
© Pixabay

Značka Alfawise sa zameriava hlavne na technológie a zariadenia pre domácnosti, z ktorých zapôsobí hneď niekoľko produktov. Napríklad elektrické zásuvky, ktoré pripojíte k domácej WiFi sieti.

Táto zásuvka okamžite premení akúkoľvek bežnú zásuvku na prostriedok inteligentnej domácnosti. Nad všetkým, čo do takejto zásuvky zapojíte, budeme mať kontrolu.

Základ inteligentnej domácnosti

Zásuvku aktivujete integrovaným tlačidlom, ktoré sa nachádza priamo na nej, alebo jednoducho otvoríte aplikáciu v smartfóne a zásuvku zapnete/vypnete týmto spôsobom. Aj keď nie ste doma.

zasuvky
© GearBest

Využiť tiež môžete funkciu časovača a automatického zapínania pripojených spotrebičov. Pri príchode domov vás bude čakať rozsvietený alebo klimatizovaný interiér obývačky.

Výborné je sledovanie spotreby elektrickej energie toho či oného pripojeného spotrebiča. Zásuvka zaznamenáva aj tieto detaily, ktoré sa vám zobrazia v podobe grafu priamo v aplikácii. Zásuvka tiež obsahuje ochranu pred prepätím, ktoré by mohlo poškodiť pripojené zariadenia napríklad počas búrky.

spotreba
© GearBest

Zásuvka Alfawise WiFi Smart Socket stojí bezmála 17 EUR a nájdete ju v ponuke predajcu GearBest, kde figuruje aj s európskym štandardom pre pripojenie.

Pod rovnakou značkou Alfawise môžete nájsť na smart TV box, ktorý premení každý monitor alebo televízor na multimediálny hub. Typ s 2 GB RAM a 16 GB interným úložiskom sa podľa webu predajcu nachádza skladom aj v EU.

Cena je síce o niečo vyššia, 46 EUR, ale stále akceptovateľná.

smart TV box
© GearBest

YouTube, Google Play, rôzne aplikácie a množstvo ďalšieho obsahu využijete na obrazovke televízora vďaka operačnému systému Android vo verzii 7.1 Nougat.

Bezproblémovú konektivitu pokrýva USB port štandardu 3.0, duálne WiFi, Bluetooth, ethernetový port RJ45, HDMI konektor a dokonca čítačka pamäťových TF kariet.

Všetky zariadenia pre domácnosti značky Alfawaise nájdete na jednom mieste v tomto odkaze.