Úvod Výrobcovia Honor Honor 8 dostáva 3D panorámu, vylepšené sériové snímanie a ďalšie funkcie

Honor 8 dostáva 3D panorámu, vylepšené sériové snímanie a ďalšie funkcie

0
honor 8

Obľúbený Honor 8 síce nedostane aktualizáciu na Android 8.0 Oreo, ale nové funkcie v rámci aktualizácií dostávať môže. Výrobca si pripravil softvérový balíček s novými možnosťami a taktiež s januárovou bezpečnostnou záplatou. 

Honor 8 dostáva užívateľský zaujímavé nové funkcie, ktoré sa týkajú napríklad fotoaparátu. Po novom nájdete medzi možnosťami foto aplikácie funkciu 3D panoráma, ktorá vám umožní snímať trojrozmerné dynamické zábery.

Softvéroví inžinieri optimalizovali chod funkcie sériového snímania. Podržaním prsta na spúšti zhotovíte niekoľko fotografií v sérii za sebou. Po aktualizácii by mala funkcia pracovať okamžite, bez zaváhaní a komplikácií.

honor 8
Honor 8

Celkom unikátne pôsobí nová funkcia zabezpečenia. Systém si od vás raz za tri dni vypýta heslo uzamknutia obrazovky. Len tak. Pravidelným zadávaním heslo určite nezabudnete, čo je prínosné. Obzvlášť, ak rovnaké heslo používate pre prihlásenie sa do ďalších služieb.

V galérii smartfónu pribudol kôš. Každú jednu fotografiu, ktorú ste odstránili, budete vedieť priviesť späť k životu. Systém ich v koši podrží celých 30 dní. Vývojári tiež optimalizovali funkciu tzv. zdvojených aplikácií, v rámci ktorých sa dokážete prihlásiť do dvoch účtov v jednej aplikácii, resp. v službe, ktorú zastupuje.

Honor 8 podľa vyhlásenia indického zastúpenia nedostane aktualizáciu na Android 8.0 Oreo aj keď to tak pôvodne vyzeralo. Podľa príspevku aktualizácii bránia hardvérové a softvérové obmedzenia smartfónu.