Úvod Aplikácie Aplikáciu Files Go si už stiahlo niekoľko miliónov užívateľov. Google rozširuje funkcie

Aplikáciu Files Go si už stiahlo niekoľko miliónov užívateľov. Google rozširuje funkcie

3
files Go

Spoločnosť Google uviedla v novembri minulého roka do obchodu Google Play úplne novú aplikáciu, správcu súborov Files Go. Užitočná aplikácia sa osvedčila. Do súčastnosti si ju stiahlo 10 miliónov ľudí, ktorí spolu pomocou appky odstránili v priemere 1,1 GB nepotrebných dát.

Files Go je podarenou aplikáciu s užitočnou funkcionalitou. Okrem vyčistenia miesta od zbytočných dát umožní prehliadať súbory v smartfóne alebo ich dokonca prenášať medzi dvoma blízkymi zariadeniami.

Google možnosti aplikácie rozširuje o tri nové funkcie, ktoré mohli niektorým užívateľom chýbať. Po novom bude aplikácia podporovať aj prehliadanie súborov na pamäťových microSD kartách.

Files Go
© Google

Jedným dotykom v zozname aplikácie otvoríte microSD kartu, ktorý máte v smartfóne vloženú. A pokojne ju môžete mať vloženú aj v tablete. Google zároveň pridáva podporu pre tablety s operačným systémom Android.

Ešte lepšia je možnosť otvárať súbory v iných aplikáciách. Ak napríklad cez Files Go natrafíte na PDF súbory, otvoriť ich dokážete aj v inej aplikácii, ktorú pre prezeranie PDF dokumentov najradšej používate.

Aplikáciu Files Go nájdete v obchode Google Play na tejto adrese.