Úvod Zariadenia Energizer Power Max P600S: Výrobca batérií láka na dlhú výdrž

Energizer Power Max P600S: Výrobca batérií láka na dlhú výdrž

1
Energizer Power Max P600S
Energizer Power Max P600S

Trh so smartfónmi je plný zaujímavých kúskov. Medzi tie najzvláštnejšie určite patrí aj novinka od spoločnosti Energizer, ktorú poznáš hlavne vďaka batériám alebo jeho ružovému zajacovi.

V spoločnosti sa preto rozhodli, že sa pokúsia zaujať modelom Energizer Power Max P600S, ktorý ponúka nie len dlhú výdrž, ale aj ďalšie zaujímavé vlastnosti.

Výbava zameraná na výdrž

Spoločnosť Energizer predstavila nový smartfón, Energizer Power Max P600S, ktorý je špeciálne navrhnutý pre ľudí, ktorí bažia po solídnej výdrži batérie. Vo svojich útrobách skrýva 4 500 mAh akumulátor, ktorý nebude mať problém vydržať aj v tých najnáročnejších podmienkach slušných 12 hodín, čo je viac ako jeden pracovný deň. Spoločnosť smartfón vybavila aj niekoľkými batériu šetriacimi režimami, ktoré by ju mali ešte viac natiahnuť. Samozrejmosťou je aj rýchlonabíjanie.

Energizer Power Max P600S
Energizer Power Max P600S

Čo sa zvyšku výbavy týka, za svoje peniažky dostanete osemjadrový procesor Helio P25, 3 GB alebo 6 GB operačnej pamäte RAM, 32 GB alebo 64 GB úložisko (rozšíriteľné o 256 GB), 13 Mpx a 5 Mpx fotoaparáty a operačný systém Android 7.0 Nougat.

Energizer Power Max P600S je moderné zariadenie, ktoré už teraz ponúka 5,99-palcový 18:9 displejFull HD rozlíšením. Podľa toho, akú výkonnú verziu si vyberiete máte na výber čierne (menej výkonný model) alebo modré (výkonnejší model) prevedenie.

Cena a dostupnosť

Momentálne bohužiaľ nie je známe, za akú cenu sa bude telefón predávať a ani to či oficiálnou cestou dorazí aj na slovenský trh. Tak či onak, predávať sa začne už v polovici januára.