Úvod Zariadenia Chceš 14″ notebook s procesorom Intel za 280 €? Máme skvelý tip!

Chceš 14″ notebook s procesorom Intel za 280 €? Máme skvelý tip!

0
CHUWI LapBook Air

V prebehu januára môžete využiť dva kódy so zľavou, ktoré patria dvom zariadeniam z ponuky predajcu Cafago. Ide o lacné bezdrôtové slúchadlá a prenosný počítač značky Chuwi.

Bezdrôtové slúchadlá HBQ I7 využívajú dizajn prémiových Apple AirPods, pričom nechýba ani veľmi podobný box pre nabíjanie. Pár detailov odlišných je, no tým najväčším je cena. Pôvodnú cenu 16 EUR je možné vďaka kódu znížiť na necelých 12 EUR.

Slúchadlá sú veľmi ľahké, pripojíte ich pomocou Bluetooth technológie, a to dokonca k dvom rôznym zariadeniam súčasne. Inteligentné potláčanie hluku nevyužijete iba pri počúvanú hudby, ale aj pri telefonovaní. Slúchadlá podporujú prenos HD hlasu pri hovoroch.

hbq i7

Všetky detaily nájdete na stránke zariadenia.

Cena: 11,69 € | Kód so zľavou DPA1842 (exp. 31. január)

Chuwi LapBook Air

Čínsky výrobca Chuwi je známy produkciou prenosných počítačov a tabletov, pričom sa v jeho portfóliu nachádza aj model LapBook Air. Kompromis medzi kompaktnosťou a dostatočným komfortom pri práci dobre odráža obrazovka so štíhlymi rámikmi, ktorá má uhlopriečku 14,1″ a FHD 1080p rozlíšenie.

CHUWI LapBook Air

Vo veľmi tenkom tele, ktoré je celé vyhotovené z kovu, sa nachádza 8 GB operačná pamäť (LPDDR3), 128 GB úložisko štandardu eMMC a 9100 mAh batéria s technológiou rýchleho nabíjania (12V3A).

Chuwi LapBook Air poháňa 14nm procesor Intel Apollo Lake N3450 zo série predstavenej v roku 2016, má štyri jadrá (od 1,1 Ghz – 2,2 GHz) a pracuje s grafikou Intel HD Graphics 500.

CHUWI LapBook Air

Spomenieme ešte osvetlenú klávesnicu, dva porty USB 3.0, HDMI port, čítačku pamäťových kariet a samozrejmosťou je operačný systém Windows 10 v edícii Home.

Cena: 283,42 EUR | Kód so zľavou DPT002 (exp. 15. január)

V tomto prípade kód so zľavou zníži cenu o 65 EUR, čo nie je málo. Treba však počítať aj s platenou dopravou. Ďalšie podrobnosti vás čakajú v odkaze vyššie.